+1 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
8 aylık bebeğim var kızlar ayağa kalkıp kucağımda sallayınca uyuyor ve uyuması 40 dakika sürüyor abartısız artık belim kırılıyor bel fıtığı olacağım bu gidişle 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canısı tavandan asma salıncaklar var ya ondan al. Hem keyif alıyor benim bebeğim hemde uyutamazsamm orda biraz sallıyorum sonra uyuyor.
tarafından
Canım aşırı inatçı ben olmadan kimsede de uyumuyor
(2,568 puan) tarafından
Evet kuzu ama fıtık olursun Allah muhafaza. Ben çok oyun oynatıyorum. Mesela uykusu var ama homurdanarak uyuyacak ya uyutmuyorum oynuyorum oynuyorum. Beşiğe koyuyorum kendi kendine uyumaya başladı. Ama salıncakda bebeği oyalıyor mu oyalıyor bacım önceden salıncak sayesinde uyurdu. Olmasa bende uyutamazdım çünkü ayakta hiç sallattırmadı kendini. Sopa gbi olurdu.
tarafından
Aynen öyle belim çok kötü o kadar oynuyorum kendisiyle artık kendimle bile ilgilenemiyorum ama faydasız
(2,568 puan) tarafından
Kuzu birde bebeklerin en zor atakları 3. Ay 8. Ay 10. Ay atakları fena ondan da olabilir. Diş çıkartması da olabilir.
tarafından
Aynen öyle canım olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşkm en yakın zmnda uyku eğitimi ver bence
tarafından
Ne yollara başvurmadım ki tek bildiğim bel ağrısından ağladığım artık
0 oy
tarafından
Benimkide öyleydi 6 aya kdar öyle kucağımda geze geze uyuttum bide hemen uyanıyodu sonra beşik yerine yere yatak yaptım yayılarak yattı beşiği sevmiyormuş o yuzden kucakta uyuyormuş benimki. İnsanda bel kalmıyor öyle
tarafından
Resmen belimin ağrısından ölüyorum o derece
tarafından
Çok iyi anlıyorum bide diş dönemide oluyor daha zor uyuyolar hamak filan bişeyler denedin mi ben bide tecrübesizdim böyle şeyleri pek araştırmadım mesela yemek yapmak çok zor olurdu şimdiki aklım olsa kanguru alırdım tek elimle yemek yapmaya çaluşıyordum kucakcıydı
tarafından
Kanguru var ama ondada sıkılıyor ağlıyor hemen
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kız. Ana olmak böyle zor işte :(

tarafından
Aynen öyle canım mecbur evlat için rabbim acılarını göstermesin
(1,581 puan) tarafından
Amin canım ❤❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Kahvelihuzur (9,406 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 444 göst.
11 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 123Melo_ (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 307 göst.
21 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 299 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,544 soru

24,060,077 cevap

330,113 kullanıcı

...