+3 oy
437 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (90 puan) tarafından

Küçükken cicekler fln gotururdum anneme ama yetistirilme tarzı olarakmı bilmiyorum kutlamayız eşimde kutlmaz ne annesi ne benimki neyiz biz şimdi 🤣 varmı biz gibi olan 

17 Cevaplar

+5 oy
(19,933 puan) tarafından

Bende kutlamam çünkü dinimizde böyle bir gün yok emredilmedi 

(1,841 puan) tarafından
+1

Bende kutlamam ama anneme çok şık bir saat aldım 

Eşimde 4000 atmış bana hediye almayı beceremz pek :))

(19,933 puan) tarafından
+2

Hediye alacaksak bile bence bu günlere denk getirmemeliyiz herhangi bir günde de hediye verebiliriz annelerimize 🌸

-Reklam-
+4 oy
(3,752 puan) tarafından

Bende varım 😁🙋🏻‍♀️dinde yeri olmayan bizde de yok

(90 puan) tarafından
+1

Bu msjları okudukca mutlu oldum ;)

(3,752 puan) tarafından
+1

Elhamdülillah bende 🌹

+4 oy
tarafından

image

Sizler karış karış, arşın arşın sizden öncekilerin yolunu izleyeceksiniz/onların inançları ve yaşayışlarını ölçü edineceksiniz. İnsanın giremeyeceği küçük bir keler / kertenkele deliğine girecek olsalar, siz de onları takib edeceksiniz.”
+4 oy
tarafından

..............................

image

(1,464 puan) tarafından
+1

Ay tamda bunu yazacaktım 😅😅

tarafından
+1

🤣🤣🤣🤣🤣

+3 oy
(7,546 puan) tarafından

Bende kutlamıyorum çünkü saçma sapan bir şey 😒

(90 puan) tarafından
+1

Diymi anneler herzmn bas tacı gününe gerek yok bide kutlamıyor diye belki cogu kırılıyor. 

(7,546 puan) tarafından
+1

İşte anlamını bilmedikleri için, hangi toplumun adeti bilmedikleri için öyle oluyor. Halbuki dediğin gibi her gün bize özel. Benim anneler günüm doğum yaptığım gün 🤗🌸

+2 oy
(1,582 puan) tarafından

Gazze'deki annelerin kucaklari hep boş.boyle saçma şeyler gevur icadı der kutlamam.

0 oy
(1,334 puan) tarafından

Sabah kalktım kahvaltılıkları hazırladım sonra çocuklarımı uyandırdım kalkın bana sofra kurun anneler günü Hadi süpriz yapın dedim sarılıp güldüler sofrayı kurdular hepsii bu kadar 😁😁 annem varken benn kutlardım ama... Ben de ne kayın validemin ne babamın eşinin kutlamam 

0 oy
tarafından

Ben kutlarım anneminkini her zaman hefiyede yolarim ama benimkini kimse kutlamaz  çocuklar büyüyünce belki kutlarlar

0 oy
(5,679 puan) tarafından

Biz kutluyoruz. Annemin ve kayinvalideminde kutlarim.

0 oy
(4,127 puan) tarafından

yani kutlarız da aman aman parti değil. belki küçük bir hediye, güzel bir söz. hatırladığını bilmek. tabii ki tek bir günle hatırlamaz insan annesini. ama çevreden gelen minik bir hoşluk bir güzel. 

istediği bir hediyeyi almak, yemek hazırlamak güzel. 

0 oy
tarafından

Sadece arar anneler günün kutlu olsun derim oda gönülleri kalmasın mutlu olsunlar diye ☺️

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Benim ailemde de yok ama esimin ailesi kutluyo malesef esim bu konuda cok hassas ozel gunler icin yani illaki annesine hediye aliyoruz e kendi anneme de alirim ona alirsam niye ayirayim ki hediyelesmek sunnet o niyetle 

0 oy
(14,758 puan) tarafından

Babam her özel günde anneme bisiler alırdı. Normal Bi günde cicek getirirdi. Ben öyle gördüm hep. Şimdi eşim bırak bisi almayı ağzını açıp yalandan Bi kutlu olsun bile demiyor. Bende bıraktım artık hepsini. 2 senedir Kutladığım tek şey çocuğumun doğum günü 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Annem vefat etti kaynana zaten böyle günlerden anlamaz bir kere hediye aldım onu görümceme verince bir daha iğne bile almıyorum kendisine onun dışında teyzemlere güzel bir mesaj attım gönülleri hoş olsun diye o kadar☺️ eşim de bir çikolata almış kahve ile yedim 🤣

0 oy
(5,474 puan) tarafından

Ben de kutlamıyorum uydurma günleri. Ama dini hassasiyetler nedeniyle değil, tamamen tüketime, gösterişe, para harcamaya sevk ettiği için.

Herkesin annesi yok, herkesin annesiyle iyi bir ilişkisi yok, herkes anne olamayabiliyor. Göze soka soka annelik kutlanmaz. Göze sokmadan da kutlanmaz. Annelik öyle basit bir makam değil. 

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Ben varım. Aslında çiçek almasını çok istiyorum ama normalde de kolay kolay almaz

0 oy
(1,391 puan) tarafından

image

ben kutluyorum tüm annelerin günü kutlu olsuuuun ❤annemin ananemin ruhuna da dua ettim. Bugün sabah wpde hikayeleri gördüm hem sevindim hem de ağladım. Ah sağlığında annemin üzüldüğünü bile bile yok kapitalizmin oyunları bunlar anne diye kadına ders vermeye kalkardım bazen hakikatten kurslarda beyin yıkanıyor der çoğusu kızarız fakat bazı hocalar bu konularda çok katı. Halbuki nice anneleri üzüyorlar farkında değiller. Anne hakkı diye bir şey var ya hu tüm annelere birileri bir yerlerde hediye alırken sen almıyorum yada o gün annemi öpüp kutlamıyorum dersen güzeller güzeli seni doğuran büyüten sana can sana kan olan annenin boynunu bükersen bu durumdan Allah hoşnut olur mu ? Allah rasulu sağlığında anne babanıza güzel davranın diye öğütlüyor. 

Saçma sapan inançlar yüzünden kutlamayan var ise şuan anneniz sizin aramanızı veya gelmenizi bekliyor bi arayın gidin sarılın benim arayacak annem sarılacak annem yok şuan sağ diye anlamıyorsunuz da bu şuur insana sevdiklerini kaybedince geliyor arayın annenizi anneciğim seni çok seviyorum sadece bugün değil her gün çok seviyorum diyin kapatın inanın kaybetmez kazanırsınız. Güzel bir saksı çiçeği hediye edin. 

Ya benim annem durumu olmadığı halde annesine her gittiğinde ya patik örerdi yada tülbent oyalardı. Annem 9 sene evvek vefat etti. Ananem ise 3 sene oluyor ve kızının yaptığı tülbenti ve patikleri ayağındayken vefat etti varın bir annenin evlad sevgisini bu yazdığımdan siz düşünün insan evladından gelen her şeye kıymet verir. Bir söze , bir gülüşe, küçük bir not kağıdına. 

tarafından
+1

Ay ellerinize sağlık ne güzel yazmışsınız annenize de anneanenize de Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah💕

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 423 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,873 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 353 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Arzuylcn41 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 610 göst.