ben kutluyorum tüm annelerin günü kutlu olsuuuun ❤annemin ananemin ruhuna da dua ettim. Bugün sabah wpde hikayeleri gördüm hem sevindim hem de ağladım. Ah sağlığında annemin üzüldüğünü bile bile yok kapitalizmin oyunları bunlar anne diye kadına ders vermeye kalkardım bazen hakikatten kurslarda beyin yıkanıyor der çoğusu kızarız fakat bazı hocalar bu konularda çok katı. Halbuki nice anneleri üzüyorlar farkında değiller. Anne hakkı diye bir şey var ya hu tüm annelere birileri bir yerlerde hediye alırken sen almıyorum yada o gün annemi öpüp kutlamıyorum dersen güzeller güzeli seni doğuran büyüten sana can sana kan olan annenin boynunu bükersen bu durumdan Allah hoşnut olur mu ? Allah rasulu sağlığında anne babanıza güzel davranın diye öğütlüyor.
Saçma sapan inançlar yüzünden kutlamayan var ise şuan anneniz sizin aramanızı veya gelmenizi bekliyor bi arayın gidin sarılın benim arayacak annem sarılacak annem yok şuan sağ diye anlamıyorsunuz da bu şuur insana sevdiklerini kaybedince geliyor arayın annenizi anneciğim seni çok seviyorum sadece bugün değil her gün çok seviyorum diyin kapatın inanın kaybetmez kazanırsınız. Güzel bir saksı çiçeği hediye edin.
Ya benim annem durumu olmadığı halde annesine her gittiğinde ya patik örerdi yada tülbent oyalardı. Annem 9 sene evvek vefat etti. Ananem ise 3 sene oluyor ve kızının yaptığı tülbenti ve patikleri ayağındayken vefat etti varın bir annenin evlad sevgisini bu yazdığımdan siz düşünün insan evladından gelen her şeye kıymet verir. Bir söze , bir gülüşe, küçük bir not kağıdına.