0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar eşiniz istemeye gelince tuzlu kahve icirdiniz mi ? 

Ben kiyamadim ya bizimkiler karabiber koyacaktı üstüne zor tuttum onları ama tuz vardi .Ayy yuz ifadesi cok komikti ama icti sonunda 2 gun etkisinde çıkamamış :D Hala kahve yapınca diyor arada hahahaha 

34 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından
bol sekerli kahve yapip suyuna tuz atim :D 
-Reklam-
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Benin eşime tuzlu karabiberli yapti ablam zorlarla içti hatta biraz kaldı o hengamede amcamın oğlu bırak bırak diyo ondan cesaret alınca biraz kaldi  :)  
0 oy
(821 puan) tarafından
Evet icirdim ama sadece yarım kaşık tuz attım soranlara çok attım dedim ☺️♥️ 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Kız isteme de eşim yoktu 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bizimkilerde yap dedi yapmadım tuzlu kahve istenmeyen kişiye yapılırmış ben benimkine o konuda kıyamam valla 
0 oy
tarafından
Ben icirdim ama bizimkiler acı falan daha atacaktı attirtmadim keşke izin verseydim de atsalardi
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Benim yengem doldurmuştu tuzu baya valla benim kocada da reflü var mahvolmustu zavallim :D

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Ben ilave olarak bir cimcik pul biber kattım içti ama 
0 oy
(134 puan) tarafından
Benim gücüm yetmedi adamı zehirlediler nerdeyse benim karşısında içim gitti ama komik bi andı hala izlerken gülerim 
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Oooo sen ne diyon suyuna bile koydum :Dşimdiki aklım olsa bal gibi şekerli yapardım ☺️❤️

0 oy
tarafından

Malesef canım  görücü usulü ile evlendim ama eşimin fotosunu görünce içimde kelebekler uçuştu o anda  çarpildim oda bana tabi fotomu görünce bu benim olmalı kesin demiş :D

Çiçek çikolata istemeye gelince babam kararsız kaldı sonra bida gelin konuşalım dedi bende çok utangaçım babam falan varken tuzlu kahve yapmaya bile utandım isteme de olmayınca yapmadım eşim ben gitcem iznim bitti gelemem dedi gelirsin gelirsin dediler eşim hakkariye gitti nişana kadar gelemedi  sonra ailesi geldi babam olur dedi  nişana kadar yüzük takmayacaktık  eşim le takacaktık  taki bana ertesi güne görücü gelene kadar  :D annem kızın sözü bitti diyor kadınlar parmağında yüzük yok diyor neyse akşam eşime söyledim böyle böyle oldu die eşim kaynıma söylemiş yengeni kuyumcu ya götür yüzük alın die yüzükleri akşam ailesi geldi ve abim taktı :D

Bi nişanda gördüm eşimi bi ara izne geldi bide dügğne geldi 3 defa görüştük 8  9 ay içerisinde  ama eşim bi tuzlu kahve içirmedin o kadar hevesim vardı der  ne yapalım babam fırsat vermedi :)  nişan için geldiğinde bol şekerli yapıp vermiştim bende kahvesini 

0 oy
(3,679 puan) tarafından

image

Bol şekerli yapmıştım kıyamadım hatda o güne anı bu da not yazmıştım kağıda hala duruyor saklıyorum :D

0 oy
(489 puan) tarafından
Yok valla sıyırdı benimki tuzlu kahveden ben baska memleketteydim onalr istemiş vermişler akraba olduğumuz için kimse gelin niye gelmedi diye sormadı o da öyle geçti
0 oy
(207 puan) tarafından

Ben suyuna koydum çok şekerli yaptım kahveyi çok susadi hemen dikti tuzlu suyu :D

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 742 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 124 göst.
23 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
+6 oy
60 cevap 1,128 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
2 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,128 soru

24,107,608 cevap

332,789 kullanıcı

...