Malesef canım görücü usulü ile evlendim ama eşimin fotosunu görünce içimde kelebekler uçuştu o anda çarpildim oda bana tabi fotomu görünce bu benim olmalı kesin demiş
Çiçek çikolata istemeye gelince babam kararsız kaldı sonra bida gelin konuşalım dedi bende çok utangaçım babam falan varken tuzlu kahve yapmaya bile utandım isteme de olmayınca yapmadım eşim ben gitcem iznim bitti gelemem dedi gelirsin gelirsin dediler eşim hakkariye gitti nişana kadar gelemedi sonra ailesi geldi babam olur dedi nişana kadar yüzük takmayacaktık eşim le takacaktık taki bana ertesi güne görücü gelene kadar
annem kızın sözü bitti diyor kadınlar parmağında yüzük yok diyor neyse akşam eşime söyledim böyle böyle oldu die eşim kaynıma söylemiş yengeni kuyumcu ya götür yüzük alın die yüzükleri akşam ailesi geldi ve abim taktı
Bi nişanda gördüm eşimi bi ara izne geldi bide dügğne geldi 3 defa görüştük 8 9 ay içerisinde ama eşim bi tuzlu kahve içirmedin o kadar hevesim vardı der ne yapalım babam fırsat vermedi :) nişan için geldiğinde bol şekerli yapıp vermiştim bende kahvesini