+2 oy
124 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından

kizlar ben kahveyi tuzlu biseyle yemeyi icmeyi severim . demin kahve ile peynir yedim mesela. kuzenim cok sasirdi ne alaka diye 😂

( nefret ettigim kuzenim degil digeri )

cayi da tatli seylerle yemeyi severim . ikisini de sade icerim. tuzlu biseyler kahvenin acimtirak tadini yumusatiyor bence . kahveyi tatli biseyle yesem sekerli kahve icmis gibi hissediyorum. 

cayida tuzluylada severim ama   tatlinin yaninda tatlinin baymasini daha guzel aliyor cay bence. baklavayi falanda mesela ayranla harika olur. bes dilim bakava yeyip ay cok baydi dersin ama ayranla beraber yenince 15 dilin bile yenir😂 

yani bence kahve ile tuzlu birseyler tuzlu kurabiyeler peynirler vs . cay yanina tatli ikramliklar falan daha iyi oluyor

sizce nasil olmali kahvenin yanina tatli ikram mi tuzlu ikrammi? 

cayin yanina tatli mi tuzlu mu.?

8 Cevaplar

0 oy
(12,067 puan) tarafından

Her türlüsünü yerim ayırt etmem 😄

-Reklam-
0 oy
(14,126 puan) tarafından

Bence çayın yanına ikiside yakışıyor 😊😊

Kahvenin yanına çoğunlukla tatlı yerim tabi damak tadı farklıdır herkesin tuzlu yiyende olursa şaşırmam 😊

0 oy
(3,405 puan) tarafından

Allah ne verdiyse canım ne isterse yerim o anda. Kahveyle çekirdek çitlerim genelde mesela 😁😁

0 oy
(2,671 puan) tarafından

Çayının yanına Allah ne verdiyse:)) , kahvenin yanına genelde tatlı birşeyler yerim

0 oy
tarafından

Ben tatlıcıyım yaa ikisine de tatlı olacak bana 😁😁 ama yıllardır şeker kullanmam çaya kahveye o tatlı ayrı bir mutluluk veriyor beee 😋

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Kahvenin yanina bisey aramam genelde. Zaten tok karnina cay uzerine icerim kahveyi. 

Cay ile once tuzlu yerim sonra istersem tatli yerim tatliya cok duskun degilim. 

Ama bende ayranla baklavayi cok severim. Sut ile kunefeyi falanda. O sekil yiyince hic baymiyo. 

Ama mesela agir bi yemegin ustune ciger sis yedik diyelim canim tatli ve cay ister. Kahve falan beni kesmez. Sindiremem yediklerimi cay icmezsem :D

0 oy
(26,236 puan) tarafından

Kahveye tatlı çaya  tuzlu severim

0 oy
(6,584 puan) tarafından

Kahve yanında tuzlu tüketen ilk defa duyuyorum. Ben hiç denemedim kulağa hiç hoş gelmedi. Çayın yanında her ikisi de olur bana ama daha çok tatlı sanırım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 141 göst.
9 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (7,036 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 155 göst.
11 Ocak 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
16 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,611 soru

24,113,319 cevap

333,085 kullanıcı

...