0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,775 puan) tarafından

Hanımlar merhaba❤️

Bugün göğsümden sıvı geldi arada bi ıslaklık hissediyordum ama baktığımda kıyafetimde göremiyordum. Bugün net gördüm bayağı gelmişti. Emzirmeyi bırakalı yaklaşık 6 oldu neredeyse. İnternette bakındım prolaktin yüksekliği diyor. Testi nasıl yapılıyor, hangi bölüme gitmem lazım, ne zaman gitmem lazım genelde adetli iken yazmışlar. Belki bir bileniniz vardır size sormak istedim.:ermm:  

4 Cevaplar

0 oy
(30,114 puan) tarafından

Kız bendede oluyor öyle yaklasik 10 ay fln olmuştur emizirmeyi keseli anormalmi bu durum

(6,775 puan) tarafından
İnternette prolaktin yuksekligi yazmislar canim☹️bende korktum ya
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
Prolaktin yüksekse adet olmasigin donemdede cikiyo kadin doğum a ilk randevu bulduğun gun git bndeede var 
(6,775 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim ❤️sen gittin mi doktora ilac falan verdilermi
(561 puan) tarafından
Gittim iki kez dostinex kullandim ucuncuye tekrar yükselince endokrin e gonderdiler bi kez gittim sonra araya hamilelik girdi bidaha gidemedim doğurdum buyurken yine gogsumden süt geldi yine gidiyim ediyim derken hamile kaldım 30+5 teyim şuan :D beyin cerrahinada gittim bas agrim kusmam için senin bu anlattiklarim hipofiz bezindeki tumor u gosteriyo dedi mr istedi gorme bozukluğumu sordu goruyorum guzel guzel o zaman korkmana gerek yok dedi yinede öyle oldu yaşıyorum hala :D
(6,775 puan) tarafından
☺️cok şükür canım. Bircok kiside oluyormuş o zaman. Her gideceginde hamile kalmissin kiz☺️☺️☺️❤️❤️hahaha
(561 puan) tarafından
Sorma ya ilk dostinex kullanirken de hamileydim düştü o :D sadece prolaktin bakmislardi gebelik testi yapmamislardi ilaci kullanip adet olmayinca bi gittim 2210 çıkmıştı :D
(6,775 puan) tarafından
Allah korusun kuzum dikkat et ilaci kullanirken ☹️❤️
(561 puan) tarafından
Bidaha kullanmiycam ki zaten kendi kendine düzeliyor tumorde yok bobreklerimi yorduguma değmiyor hamile kalmada da sıkıntı yaşamadım elhamdülillah :)
(6,775 puan) tarafından
Çok şükür canım maşaAllahh ☺️❤️ ilaçlar mahvediyor böbrekleri
(561 puan) tarafından
Aynen mümkün olduğunca kaçmak lazım :))
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Adetin 2nci günü gidebilirsin hormon tahlilinde bakılır önce daha sora endokrine de yönlendirebilir çok yuksekse
(6,775 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Hormon testi verdim canim adetten 1 gun önce salı günü hamile değilim hiç doğumum da olmadı 29,32 çıktı sonra adet için ilaç kullandım dün tekrar kan verdim 20,12 çıktı normal değeri de 19 mus zaten☺kadın doğuma muayene olmadan verebilir misin bilmiyorum ama özelde sadece prolaktin icin 12 TL ücret istediler direk oraya da gidebilirsin canim☺
(6,775 puan) tarafından
İyi düşmüş canim degerin çok şükür ☺️❤️insallahh hayırlısı ile guzel haberler alirsin ❤️❤️ gebeliğe de engel olabilecek birseymis sanirim bu prolaktin. Mecburen bende özele gidecegim devlette hic randevu yok. Kesin muayene olun oyle yapalim derler ☺️☺️
tarafından
Aymen canım adet olamadım bu ay mesela ilaç ile oldu,ve klomen başladım inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbım♥️♥️☺☺⚘⚘❣❣
(6,775 puan) tarafından
Aminn kuzum insallahh❤️❤️❤️☺️

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 110 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Asyya (8 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 96 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nil1305 (18 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 53 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nil1305 (18 puan) tarafından soruldu