0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar kızım 6 aylık hiç kan damlası vermedim burdaki yorumlardan etkilendim galiba acaba vermemeye devam etsem bi sorun yaşar mıyım

11 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bnde hic vermedim canim 2.5 yaşında değerleride gayet guzel
(22,057 puan) tarafından
Pekmez cok vermistim
(84 puan) tarafından
Ben daha pekmez vermedim ama vericem keciboynuzu özüde kullanabilir miyim
(22,057 puan) tarafından
Tabi asko ver kan ilacından daga faydalı
(84 puan) tarafından
Tamam canım çok saol
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Neden kullanmak istemiyoraunki. Bende sipariş verdim netten bugün geldi nevwit markalı. 
(6,158 puan) tarafından
Dr gerek görmeden vermeniz dogru degil bosuna ilac alıyor cocuklar
(1,328 puan) tarafından
Sağlık ocağındakilerin ve doktorumun bilgisi var canım. Ben sadece onların verdiğini değil ozel alıyorum. Doktorumda tavsiyesi ile
(6,158 puan) tarafından
Saglik ocaginda dr bilgisi önemli degil zaten kendi cocuk dr kan alıp degerlerine baktimi dusukluk varsa kullanmasi doğru düşükse degerleri kullanmasi mantıklı zaten ama tahlilsiz vermesin bence
(1,328 puan) tarafından
Kendi doktorumuz bilgisi var. Kan tahliline 9 ay da bakılacak bizim. Ben de ilk olarak sizin gibi yaptırmadan kullanmak istemedim. Ama bebisler hızlı büyüyor ve bir çok şeye ihtiyaçları var. Ben daha çok antibiyotik kullanmalarını sevmiyorum kullanmıyorum. Devitide kan damlasını da kurallara uygun şekilde kullanılırsa zararı olacağını da düşünmüyorum. Bu yüzdende temiz içerikli alıyorum
(6,158 puan) tarafından
Temiz icerik pekmez dene bence ilaclar ckk da iyi birsey degil
0 oy
tarafından
Bende vermedim vermiyorumda 
0 oy
(988 puan) tarafından
Benımkı 8 aylık İnan ben unutuyorum vermeyı ama pekmez veriyorum muhallebı falan yapınca atıyorum ıcıne
(84 puan) tarafından
Bende oyle yapmayı düşünüyorum
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben ilk oğluma vermedim kan değeri normaldi ikinci bebeğe de vermiyordum kanı az düşük dedi kan damlası başladık 
0 oy
(276 puan) tarafından
15 aylık kızım var bende hiç vermedim canım hicde sıkıntı olmadı değerleri normaldi 1 yaşında iken şimdi ne oldu bilemem hergun pekmez verdim
0 oy
(164,069 puan) tarafından
ben hic kullanmafim
0 oy
tarafından

Ben vermeyi unutuyordum çok nadir veriyordum. Kan değerleri çok düşük çıktı :( vermek lazım bence

(84 puan) tarafından
Peki kaç damla veriliyor
tarafından
Kilosuna göre veriliyor. Yani kilo başı 1 damla
0 oy
(702 puan) tarafından
Bende burdan etkilendim vermedim anemi oldu çocuğum !!!
(84 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun
(702 puan) tarafından
Sağol sende kullan derim. Bu paraben sağlık bakanlığı tarafından açıklandı vücuda zararı olmayan depolanmayan propil ve metil paraben oda ilacı korumak amaçlı idrarla anında vücuda etki etmeden atılıyormus insan sağlığına zararlı degilmis
(702 puan) tarafından
Gittim 90 TL verdm bestiron aldım 8 mg gibi düşük demir içeriği var ama vegaferonda 50.000 mg içeriği var. Sidefer kan ilacı hem pahalı hem onda da aynı şekilde propil ve metil paraben var
(84 puan) tarafından
Canım kaç damla veriliyor peki
(702 puan) tarafından
Valla onu sağlık ocağı der zaten her ayına göre bir damla veriliyor
0 oy
(6,158 puan) tarafından
Once dr kontrolunden gecdik 5 aylikken degerlerine bakıldı ve çok güzel defi dr kan damlasi vermedi degerlerine bıktırmadan vermeyin canım 
0 oy
tarafından
Saglik ocaginin verdigini kullanma ama temiz icerikli olanlardan kullan mutlaka 4 ayliktan itibaren cok cabuk gelisim gosterdikleri icin depolarindaki kan yeterli gelmiyo takviye yapman lazim gelisim geriligi olmasini istemiyosan. Pekmez de verebilirsin ama yeterli gelir mi bilemiyorm damla olarak versen daha mantikli bence. Ben bestiron kullaniyorum ocean da guzel

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 271 göst.
0 oy
7 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
24 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Sorumvar! (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,214 soru

24,398,259 cevap

349,919 kullanıcı