+1 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

Reglim 17 gün gectı kan testi negatif adet söktürücü kullanmalımıyım 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,481 puan) tarafından

Kan da negatifse kullanılabilir tabiki istersen biraz daha bekle yine de bi doktora danış muayene ol derim

-Reklam-
+1 oy
(29 puan) tarafından

Benimde 23 gün geçti test negatif ilaç kullandım hala olmafim ve 2 aydır çevremde bunu yaşayan cok

+1 oy
(904 puan) tarafından

Bekle biraz benimde toplamda 45 gün olmayinca   kanda da çıkmadı ama idrarda çıkmıştı .. sonuç adet sokturucu içtim ve halen adet olmadim meğer hamileymisim .  Düşük yaptim

(33 puan) tarafından
+1

Hangı bölüme muayene oldunuz dusuk yaptıgınızı ogrendınız 

(904 puan) tarafından

Ben adet söktürücü içtikten sonra bı haftada adet olmam gerekirken olmadım. Gidip test yaptım  idrarda citf çizgi kadın doğuma gittim zar zor kese gorundu tekrar 1 hafta içinde düşük yaptim

(29 puan) tarafından

Adet söktürücü  aldim kac gjn sonra oldum

(33 puan) tarafından

Bn adet söktürücü kullandım onun oncesınde kadın doguma  göründüm tabıkı bısı varmı yokmu dıye 20 gun gecıkmıstı megersem polıkıstık over mişim ama normlde duzenlı olurdum bu ay ılk defa gecıkmıstı adet söktürücü ıctıkten 2 gun adet oldum 

(904 puan) tarafından

Doktor ultrasonda  polikist gormustu ona rağmen hamileydim

+1 oy
(4,874 puan) tarafından

Ben de ayni durumdayim. Kendi gelsin diye bekliyorum ama gelen giden yok :) evime dönünce doktora gidicem olmazsa

0 oy
(725 puan) tarafından

Hanımlar size danışmak istiyorum 20 gündür adet olmadım zylnda doğum kontrol hapı kullandım iki ay boyunca geçen ay 9 gün sürdü ve günde bir ped dolmadı bu ay da hiç olmadım yaklaşık 4 aylık bebeğim var gebelik şu an yüksek ihtimalle yok çünkü düzenli her gün aldım doğum kontrol hapını olsa çoktan düşük olmuştu diye düşünüyorum randevu bulamıyorum kadın doğum doktorum da izinde ne yapmam gerekiyor bu arada ilaç kullanımı için emziriyorum kafama göre kullanmaya korkuyorum 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 144 göst.
8 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Kadinca_3324290 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 446 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
1 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Portakallltohumum (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,008 cevap

334,339 kullanıcı

...