0 oy
808 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (568 puan) tarafından
Ben sevgiliyken görmüştüm. Buluşacaktık biri pişt pişt falan yaptı arkamdan. baktım pis pis gülüyo binanın içinde el hareketi tarzı bişey yaptı. Bende üniversite için yeni gitmiştim o şehire bi eşimi tanıyorum nasıl korktum. Koşarak eşimin yanına gittim. O da askeri personel işten çıkıyodu. Dedi noldu zıngır zıngır titriyosun. Söyledim. Oglanı gördü hala aynı yerdeydi bu mu dedi bende döver diye korkudan hayır dedim. Bu sefer bağırarak bu mu dedi. Bende evet dedim. Oğlanı öyle bi dövdü ki eli kolu kan içinde kaldı. Eliyle boğazını sıktı eli birleşti bildiğin öldürecek diye korktum. Oğlan afganlıymış bu arada pislik. Ama artık o olaydan sonra eşime bu tarz şeyler söylemeye korkar oldum. Elini kana bular diye. Silah da taşıyor çünkü. Sizin de başınızdan böyle birşey geçti mi?

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kavga değil ama kızıma hastane Koridorunda doğum yaptım kimse ilgilenmedi diye eşim baya saydırmısti hastanedekilere
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç görmedim 
0 oy
tarafından
Görmedim görmekte istemem çok öfkeli birisi genelde laf ile döver insani
0 oy
tarafından
Hayır görmek istemem de 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Benim eşim sinirli ve şeker hastası beni her sabah işe bırakırdı bir gün bana dediki şu adam sana mı bakıyo bende AA evet bana bakıyo dedim yanımdan kalktı adamı şamarladı eşimden çekinir insanlar çok ilerleyemezler.  son olay şu oldu pazarda sebze alıyordum pazarcı limonda vereyim düz 30 olsun dedi tamam dedim bu limonu gülerek sık ama başka odada sık dedi anlamadım ilk sonra arkamdan bağırdı unutma bu limonu mutfakta sıkma başka odada gülerek sık dedi benim tepem attı limonu aldıklarımı fırlattım eşime söyledim pazara girdi adamı pazar tezgahına yatırdı girişti polisler zor ayırdı karakolluk olduk eşim her zaman şunu söyler sen rahat ol senin silahın cebinde rahatsız olduğunda bana haber ver ben onların icabına bakarım 
0 oy
tarafından
Normalde kimseyle kavga etmez. Ama bir defa kardesini dövdü.  Kaynanama gitmiştik. Esimde evin yan tarafinda sigara içiyordu. Kaynimin esimden haberi yoktu. Bizi sebepsiz kovdu oglumla beni yani. Kaynim tam çıktı gidiyodu esim uzerine atlayip patakladı. Zor aldik elinden. Orda kalmamıza izin vermedi oglumu ve beni aldi evimize getirdi. Ama ben baya korkmustum dilimi yuttum resmen :D
0 oy
tarafından

Kavgasına şahit olmadim ama tahmin edebiliyorum cok sinirli arabada sürerken bile cok sinirlu tırsıyorum. Kavga ettiginde anlatir şunla bunla kavga ettm tartıştım ayağını yerden kestim :) lise cagindayken çocuğun birini ayağından ağaca asmiş yani bnmki psikopt biraz :D çok şükür ailesine karşı sevecen

0 oy
tarafından
Görmedim ama bir keresinde ramak kalmıştı ama çok korkmuştum

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,098 göst.
24 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,074 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,994 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 321 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prensesim benim (212 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,107 cevap

334,348 kullanıcı

...