+1 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından

Kızlar eşim kavga ediyor ben sancı çekiyorum oda tutturdu ya bacilarini adları olucak ya annemin adı olucak diye ben sancı çekiyorum ölüyorum oda benle tartışıyor ben zaten iki oğlum var biri babası biri kardeşi bari kızıma karışmayın ya ben koyum ailesi öğretmiş iyi salmislar 

8 Cevaplar

+3 oy
(22,975 puan) tarafından

Kocan bende mahkemeye verip diğer çocukların adını da değiştirme isteği uyandırdı 

-Reklam-
0 oy
(4,368 puan) tarafından

Kavga etme boşver git güzelce bi doğur önce elleme gitsin ne istiyorsa koysun sende e devletten degiştirebiliyormuşsun takma kafana 

(553 puan) tarafından

E devletten nasıl değiştiriliyor cnm benm oglumun babasida kendi babasinnin ismini koydu bende dedim 2 isimli olsun bana müsade etmedi bazı sebeblerden bosancaz az kaldı bitecek bende bitince kimliğine istediğim ismi ekleticem yada onun koyduğu ismi sildirip kendi istedigim ismimi yazsam yada ismi silmeden kendi istedigim ismimi yazsam, nüfus müdürlüğüne gittim kaç kere ayrı dava olmasi gerekiyor dedi

(4,368 puan) tarafından

Yeni çıktı bu yasa doğum yapan kişi anne olduğu için babanın isim koymada söz hakkı yok anne koyar ismi e devlete yaz nüfustaki ismi değiştirme diye 1 defalığa mahsus değişiyor diye biliyorum yine bi araştır onların koyduğu ismi boşver madem boşanma durumun var neden sürekli adlarını anasın ki sildir gitsin

(553 puan) tarafından

Yazdım ama çıkmadı , 1 defaligina.nasil değişiyor ben onu anlamadım cnm ben kimlikteki ismine isim ekleticem ondan mı bahsediyorsun 

(4,368 puan) tarafından

1 kez değiştirme hakkın var yani tek seferlik 

(553 puan) tarafından

Valla cnm kimlikde tek seferlik değiştirsem sonra eski adı oluyor ben onu anlamadim

0 oy
(9,079 puan) tarafından

tobe ya sanki bacilarinin adini koysa ne olacak prenses diana mi  prens carls mi yani .  koydunda ne oldu sanci varken bunu tartismanin yerimi. sanki bacilari da senin adinimi koyacak cocuklarina:)) de madem kardeslerinde benim adimi koysun ozaman

(132 puan) tarafından

Kız inanki oldum 

0 oy
(6,598 puan) tarafından

Hala böyle cahil cuheyla aile bireyleri varmı ya. Okurken yuh dedim Allah yardımcın olsun cnm 

(132 puan) tarafından

Amin canim

0 oy
(15,379 puan) tarafından

Yıl 2025 hala dedenin halanın isimleri koyma arzusu nedir ya Böyle erkekler  evlenmeseler 

0 oy
(555 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin şu kocana da 😡

0 oy
(3,539 puan) tarafından

Sinirlerim bozuldu okuyunca

0 oy
(138 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin kocana 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 599 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 598 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 745 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,692 cevap

328,953 kullanıcı

...