+1 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Eve yakın özele gidiyorum ama öğrendim ki yeni doğan ünitesi yokmuş sorun olurmu başka hastane arayışına mi gireyim bilemedim doğum yapanlar falan var o hastanede ama neye güvenerek anlamış değilim siz nasıl yaptınız

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mantıksız her an her şey olabilir bebeğin bı hadtanede sen bı hastanede nasıl yapicaksin aylarca muayene olduğum hastanede kan bankası olmadığı için başka hastanede doğum yaptım (doğumum riskli idi)
-Reklam-
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Allah korusun bı sorun olursa ne olucak bilemiyorum doğru gelmiyor.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Benimde gittiğim hastane olmadığını söyledi acil bir durum olursa hemen ambulans la gönderiyoruz dedi ama bizde guvenemedik ne olur ne olmaz diye 
(46 puan) tarafından
Hemen sevk ediliyor falan yazanlarda var kafam iyice karıştı
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Benim gittiğim hastanede öyle kizimida orda digurmustum. Şimdi ikinciye hamileyim bunda da orda digurucam. Açıkçası doktor değiştirmek istemiyorum. Güveniyorum yani. Ha bı sıkıntı olursa da mecbur diğer hastaneye bebek gidecek bende peşinden gidicem
(46 puan) tarafından
İşte bende hem doğum stresi üstünede böyle bişey eklenirse iyice stres olurum diye tedirgin oldum birden ya
(1,795 puan) tarafından
Eğer ikinci bir hastane doğum yapacağın hastaneye uzaksa bence yenidoğan ünitesi olan yerde yap. Benim iki hastane arası en fazla 15-20 dk
0 oy
tarafından
özele gidiyorsan tabi ki yeni doğan ünitesi olmalı her an herşey olabilir boşuna para verme bence başka hastaneye bak 
(46 puan) tarafından
Evime yakın özel yok başka devlet hastanesi desen tıp fakültesi var ve randevu zor aliniyormus sanırım
tarafından
özel de nasıl olmuyor yeni doğan anlamış değilim
(46 puan) tarafından
Bende ilk duyduğumda baya şaşırdım kimse söylemedi kendim araştırıp buldum hatta küçük bir hastanede değil  bakalım hayırlısı
0 oy
(11,252 puan) tarafından
Benim eşimin kuzeni bana sıkı sıkıya tembih etmişti sakın yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmayan bir yerde doğum yapma diye. Onun oğlu kuvoze geç alındı diye şuan engelli ilk oğlumu doğar doğmaz kuvoze aldılar doğunca ağlamadi ciğerlerine su kaçmış nst de ultrason da bir sorun yoktu sadece benim suyum azdı. Bence yoğun bakım ünitesi şart...
0 oy
tarafından
Kuzum ben yenidogan unitesi olmayan yerde dogum yaptim ama konustum olurda sorun olursa hemen sevk ediyoruz demisti ve oyle de oldu .Hemen sevk ettiler bebegimi kuvoze ❤️
(46 puan) tarafından
Stres yarattımi bu durum sizde o an peki
tarafından
Yaratmadi kuzum hemen gitti zaten hastaneye bizim arkadaslar da karsiladi bebsiimizi orda .Baska bi sansin varsa git baska bi hastaneye ama bizim o sansimiz yoktu
0 oy
tarafından
Özel hastanede doğumum oldu ve hastane seçerken tek kriterim (gebeliğimde hiçbir risk olmamasına rağmen) yenidoğan servisi bulunmasıydı. Yine de istemedim herhangi bir terslik olursa başka yere sevk edilmesini.
0 oy
(60 puan) tarafından
Sakın yapma benim başıma geldi bin pişman oldum
(46 puan) tarafından
Bazıları hemen sevk ediyolar sorun olmuyor yazmış kafam iyice karıştı valla
(60 puan) tarafından
Evet hemen sevk ediliyor ama sen başka hastahanede o başka hastahanede ve yolda bazen Allah korusun en ufak bir şeyde enfeksiyon kapar . Benim oğlum başka hastahanedeydi ben ağlamaktan helak olmustum
(46 puan) tarafından
Doğru diyosun zaten doğum stresi bide üstüne o stresi bende kaldıramam sanırım doğru düzgün bı hastane bulurum inşallah ya
0 oy
(919 puan) tarafından
Allah korusun bebeğe doğumda acil bir şey olur ki benim iki bebeğimde de oldu hemen yeni doğana aldılar aman riske atma kuzum
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Öyle giden bi kaç kişiye şahidim en ufak sorunda ambulansla devlete gönderiyorlar verdiğin parayla kalıyosun parayıda geri alamıyosun tavsiye etmem
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Benim dogumum riskliydi diye doktor diğer hastanede dogum yapmamı söyledi ben ısrarla bu doktoru istedim siz gelemezmisiniz ben sizi istiyorum dedi malesef gelemem ben sizi riske atmak istemiyorum burada yoğun bakım ünitesi yok dedi ben burda doguma girmek istiyorum dedim orda dogum yaptım cok şükür bise olmadı olsaydı ambulans kapıdaydi hemen diğer şubesine sevk ediceklerdi
0 oy
(404 puan) tarafından
Ben 2 hastane arasında kalmıştım takibimi yakında doğumunu yeni doğan ünitesi olan yerde yaptım bebeğim iri bebekti erken doğum riski iri bebek riski vs yoksa yapabilirsin aynı gün odaya çıktık açıkçası bebekde sorun yoktu çok şükür ama önlem amaçlı guvenemedim kaygilandim
0 oy
(879 puan) tarafından
bebeğim h yoktan küveze girdi burnuna su kaçmış dediler ama o hastanede yenidoğan yoğun bakım olmadığı için diğer şubelerine sevk ettiler ama aynı hastanede olmadığımız için 2 gün dikişlerden gidip emzirenedim göremedim bile. Bence olması çok önemli 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
bana gore mantikli degil hersey olabilir
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Varsın uzak yerde olsun yenidoğan ünitesi olmadan olmaz Allah korusun ne olacağını bilemezsin belki hemen müdahale etmek gerekecek 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Özelde olsa. Bazıları devlette anlaşma oluyo cnm. Bn özelde yaptm doluluk vardı devlet bile özele sevk ediyormuş
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Sana tavsiyem asla yenidoğan ünitesi olmayan bi yerde doğum yapma. Benim her şeyim sorunsuzdu doğum anında bile risk yoktu bebeğim bi çıktı ağlamıyo hemen yoğun bakıma aldılar anında müdahale yaptılar çok şükür büyük bi hasar kalmadı. Yani her an her şey olabilir

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 106 göst.
+1 oy
2 cevap 103 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 213 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde kadersiznurten33 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
25 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (6,651 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,017 soru

24,119,153 cevap

333,377 kullanıcı

...