0 oy
627 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Ben kaynanamdaydim bugun köyde durur kendisi sabahtan gttm yanina 1 oglum var 2 yasina 2 ay kaldi

Gorumcemde geldi onunda cocugu oglumdan 3 aykucuk

Ama gorumcem benden 5 yas buyuk

Kendisi calisiyor oglunu bakicisina birakir ama bugun birakamamiş kadin hastaymiş

Her neyse hanfendinin 1 gun bebek bakmasi zoruna gitmiş cocuga bagryor hep kaynanamda diyoki sus bak canimi sikma şurda 2 gundur evdesin zorunami gitti bakmasi diyor

Oda ben aliştim rahatliga iş yerinde bebek derdi yok diyor

Nsyse bakici cocuga herseyi ogretmis agzin nerde diyor gosteriyor vs vs 

Benim oglum evde anne der baba der mama , meme , su ciş der ama oraya gidince cocugum hic konusmasi sessizce kenarda durdu cunku kalabaliga alişkin degl

Gorumcemde şimardi koca kadin cocuga diyoki agzin nerde burnun nerde cocuk gosteryo benm oglana soruyo benim oglan boş boş bakiyo

Bu konuda uzuldugumu bilir hepsi oglum cok inatci ve pek ortama cikamam kimsr yok cevremde pek 

Bakicisinin 3 cocugu varmiş

Inadima surekli cocugunu konuşturdu

Sonrada diyoki benim oglumun masallahi var bide kahkaha atyor bende hic bsey demedim ackcasi

Doya doya bakin da az bebek gorun diyor herkese kendi cocugu icin

Lafa gelincede cok seviyomus oglumu

1 yil once oglumu cok ısırmşti kollari kizarmiş morarmişti uyarmiştim halasi isirmadan sev diye kibarca onun uzerine bidaha benle konusmadi soguk soguk davraniyor

Ben bi kez samimi bulup abla cocugu konusturmak icin naptin dedim cocuk isterse konusur zamana birak dedi ama yan yana gelincede resmen şov yaptrdi cocuguna

Bu kadinin amaci nedir 30 yasina gelmis hâla cocuksu hareketler benim cocugum aliskin degl kalabaliga cekindi yavrum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kizlar kimse yokmu
(7,035 puan) tarafından
Kiz bu saate kim oacak sabahi bekle :D
-Reklam-
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Kız. Bu saatte yat uyu başka derdin yok mu
(8,227 puan) tarafından
Dert mi begendirsin kadın bacı
(8,658 puan) tarafından
Kiz sabah in 5 inde acmis bu postu ondan dedim herkes uyuyor kim cevap vericek
(8,227 puan) tarafından
Uyuyamamis baksana demek ki çok kafasına takmış
(8,658 puan) tarafından
Ben kötü bişey demedim istersen uzatmayalim?
(8,227 puan) tarafından
Bende kötü bir şey demedim uzatcak bir şey görmedim
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bence cok ayip etmis her çocuk bir değildir ki 4 aylik çocuk bile gormedigi kisilere gidince ağlıyo esim yada ben alınca hemen susuyo kalabaliga da aliskin değilmiş zaten benolsam canımı bile sıkmam inanın değmez hatta fazla samimi olmamaya çalışırım gorumcemle benim gorusum tabi
tarafından
Samimi deglm hic ama resmen kucumsedi cocugumu uyuyamiyorum sinirden
(1,049 puan) tarafından
Samimî de değişmişsiniz zaten düsünmeyin dicem ama elinizde degil zaten cok ayip etmis herkes yaptigindan utansın hani bi sure gelip gitmeseniz anlar mi hatasını
0 oy
(730 puan) tarafından
Aynı devam duymazlıktan gel. Toplumda illa kıyaslama oluyor ama sen kesinlikle yapma. Sen kendi çocuğunu en iyi bilensin. O gösteriş açısından anne olmaya çalışıyor olabilir  boşver. 

Bak madem çocuğuna da zarar vermiş zamanında uzak dur gereksiz gorumcenden. Sen de öğretir sin çocuğa nolcak kas gözü söylemekten hem çoğu çocuk öyle bilhassa kalaba ortamda sorulan sorulara cvp vermiyor merak etme
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Yeminle kafana taktığjna değmez. Züktür et gitsin. Elin eğittiği. İle sana hava mı atıyor.. Kendine dert arama. İnsanlardan da iyi niyet ummayı unut gitsin. Çocuk bu. Ne zamana kadar konusmayacak ki. Boşver. 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Her çocuk bir değildir abartmış oda sende kafana fazla takma bu kadar boşver
0 oy
(8,227 puan) tarafından
Çok zoruna gitti ise biraz zaman geçsin çocuğun sizinle konuşurken videosunu çekip duruma at illa ki görür başka ortamda bir araya gelirsen en azından laf soyleyemez  . Söylerse de dersin benim çocuğum elin çocukları ile bir büyümüyor yalniz büyüyor illa ki farkı olacaktır diye. Çokta düşünme böyle ayarsizlari boşver ..
0 oy
(25 puan) tarafından
Her bebek başkadır cnm her bebeğin özelliği aynı değil görümcniz ayıp etmiş bence mesafeli durun 
0 oy
tarafından
Senin gorumceyi iyi görmedim ben :-D
0 oy
tarafından
sen de o çocuğuna bağırdığında kendi şovunu yap oğluna bağırmadığını, sabrını, güzel diyaloğunu göster. Sonra da ay bizim maşallahımız var herkes anne oğul görsün de.
0 oy
tarafından
Hiç aldırma her çocuğun gelişimi farklıdır
0 oy
(23,398 puan) tarafından
Çok saçma bi hareket olmuş insan yeğeniyle çocuğunu kıyaslarmı ayrıca o öğretmemişki bakıcı öğretmiş resmen hava yapıyo sende konuş bol bol öğret öğrenir belki utanmıştır o an kıyamam ya onlar herşeyin farkında çocuk üzülmüştür
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Hele bi okul başlasın o zaman anlaşılıyor. Hiç takılma.. 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Deseydin ya bakıcısı ne güzel büyütmüş. Sen bir tane daha yap da onu da aynı bu şekilde büyütüversin. Sana sadece yapması kalıyor
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Benimkide her halti bilirdi ama oyle huysuzdu ki bilmesinin bir anlami kalmiyordu gittigimiz yerde aglamaktan helak olurdu ac oturur ac kalkardim sofradan bir yas buyuk bir kuzeni var o ne renk ne sayi sayma bilmezdi daha dogrusu kimse oturup ogretmemis çocuğun sucu yok ama anasinada derdi yok gider yer icer azar kudurur geri gelirdi bizimki benimle oyna diye etegime yapışır ağlardı diyecegim o ki her cocuk bir degil biri kendini gosterir disariyi sever bazilarida benimki gibi huysuz olur ama ben.cocugumu kimseye kanitlama cabasinda degilim sende olma zaten nazar deger iyikide konusmamis bos ver birde soyle dusun o cocuk kendini annesine sevdirme yolu olarakta bunu seciyo olabilir boyle seylerin annesinin hosuna gittigini gorupte yapiyor olabilir ama seninkinin boyle bir amaci yok cocuklar herseyi bilip anliyor ne kendini ne evladini uzme bos ver  
0 oy
tarafından
Aman tatlım hadsizz ya boşver ben bile sinir oldum çocukları kiyasliyor birde sanki kendi öğretmiş gibi her bebeğin gelişimi farklıdır üzüldüm gorumcenin  oğluna iki günde neyine sıkılmışsa o çocuk bunları hep psikolojisine yazacak anlamıyor sanıyorlar ama ilerde sorun olacak  boşver sen tatlım güzelce sevgini vererek bebeğine bakmaya devam et o bu şekilde çok da iyi bakamaz zaten bebeğine ne yaparsa yapsın isterse at kostursunlar boşver değmez tatlım 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Deseydin ya bakıcım baya iyiymiş valla aksın bırakma..bakana sen iki dakika dayanamıyordum kadın herşeyimi öğretmis. Parasını mi artirsan napsan bayıldım kadına aferim bak diyip sende kahkaha atacaktin.sen sessizce öyle bekleyip ezilirsen daha coook laf eder o kıskanç
0 oy
(53,863 puan) tarafından
İnsan çocuğunun marifetleri.gozuksun istiyo tavrını en iyi sen bilirsin nispet yaptiysa.ayip etmiste normalse bisey diyemicem
0 oy
(799 puan) tarafından
Rahata alışkınsa çocuk niye yapmış

Böylelerine 2 laf edeceksin oturacak oturduğu yere

Burnu erciyes dağınıda koymuş geçmiş yazık

Boşver takma takılacak insan değil

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,109 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 493 göst.