Ben kaynanamdaydim bugun köyde durur kendisi sabahtan gttm yanina 1 oglum var 2 yasina 2 ay kaldi
Gorumcemde geldi onunda cocugu oglumdan 3 aykucuk
Ama gorumcem benden 5 yas buyuk
Kendisi calisiyor oglunu bakicisina birakir ama bugun birakamamiş kadin hastaymiş
Her neyse hanfendinin 1 gun bebek bakmasi zoruna gitmiş cocuga bagryor hep kaynanamda diyoki sus bak canimi sikma şurda 2 gundur evdesin zorunami gitti bakmasi diyor
Oda ben aliştim rahatliga iş yerinde bebek derdi yok diyor
Nsyse bakici cocuga herseyi ogretmis agzin nerde diyor gosteriyor vs vs
Benim oglum evde anne der baba der mama , meme , su ciş der ama oraya gidince cocugum hic konusmasi sessizce kenarda durdu cunku kalabaliga alişkin degl
Gorumcemde şimardi koca kadin cocuga diyoki agzin nerde burnun nerde cocuk gosteryo benm oglana soruyo benim oglan boş boş bakiyo
Bu konuda uzuldugumu bilir hepsi oglum cok inatci ve pek ortama cikamam kimsr yok cevremde pek
Bakicisinin 3 cocugu varmiş
Inadima surekli cocugunu konuşturdu
Sonrada diyoki benim oglumun masallahi var bide kahkaha atyor bende hic bsey demedim ackcasi
Doya doya bakin da az bebek gorun diyor herkese kendi cocugu icin
Lafa gelincede cok seviyomus oglumu
1 yil once oglumu cok ısırmşti kollari kizarmiş morarmişti uyarmiştim halasi isirmadan sev diye kibarca onun uzerine bidaha benle konusmadi soguk soguk davraniyor
Ben bi kez samimi bulup abla cocugu konusturmak icin naptin dedim cocuk isterse konusur zamana birak dedi ama yan yana gelincede resmen şov yaptrdi cocuguna
Bu kadinin amaci nedir 30 yasina gelmis hâla cocuksu hareketler benim cocugum aliskin degl kalabaliga cekindi yavrum