Ben kaynanamdaydim bugun köyde durur kendisi sabahtan gttm yanina 1 oglum var 2 yasina 2 ay kaldi Gorumcemde geldi onunda cocugu oglumdan 3 aykucuk Ama gorumcem benden 5 yas buyuk Kendisi calisiyor oglunu bakicisina birakir ama bugun birakamamiş kadin hastaymiş Her neyse hanfendinin 1 gun bebek bakmasi zoruna gitmiş cocuga bagryor hep kaynanamda diyoki sus bak canimi sikma şurda 2 gundur evdesin zorunami gitti bakmasi diyor Oda ben aliştim rahatliga iş yerinde bebek derdi yok diyor Nsyse bakici cocuga herseyi ogretmis agzin nerde diyor gosteriyor vs vs Benim oglum evde anne der baba der mama , meme , su ciş der ama oraya gidince cocugum hic konusmasi sessizce kenarda durdu cunku kalabaliga alişkin degl Gorumcemde şimardi koca kadin cocuga diyoki agzin nerde burnun nerde cocuk gosteryo benm oglana soruyo benim oglan boş boş bakiyo Bu konuda uzuldugumu bilir hepsi oglum cok inatci ve pek ortama cikamam kimsr yok cevremde pek Bakicisinin 3 cocugu varmiş Inadima surekli cocugunu konuşturdu Sonrada diyoki benim oglumun masallahi var bide kahkaha atyor bende hic bsey demedim ackcasi
1,488,070 soru
24,324,668 cevap
345,436 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın