0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (608 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar kayınvalidemin uzaktan akrabasının babası vefat etti gidememiştik geçmiş olsuna .. gittik bu akşam babam kayınbabam arabayı götürmüyordu yürüme mesafesi 20 dk falan yokuş vs vardı bende gidemem hamile halimde dr zaten 15 dk fazla yürüyüş yok dedi neyse gittik misafirliğe arabayı park etti babam buraya park etmeyelim başka yer yokmu dedim yok boşver bişi olmaz dedi neyse çay sohbet vs oldu bitti biz asagı indik arabaya binmek için misafirliğe gittiğimiz adamın tam karsısıdaki adam bizim arabanın önünde numara olmasına Rağmen aramamış lastıgını sileceklerini kırmış sorunlu adam sanırım bilmiyorum orada bir arbede yaşandı söz tartışması ayy cok korktum adama ayrı sinir oldum bunak edepsiz falan adam gıg diyemedi baktım babama artıslik yapıyor hem suçlu hem güçlü ay mahalleye rezil olduk ona mı yanayım masrafa mı yanayım cok korktum ya annemin akrabasının eşi de olaya cok sinirlendi o an büyük bir kavga çıkacak diye aklım gitti ya unutamıyorum 

Hersey halledilir ama o an ki korkuyu rezilliği unutamıyorum ben kavgadan cok korkan insanım küçüklükten kalma acı bir durum nasıl atlatıcam bilmiyorum :( 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne cesaret arabaya zarar vermek polisi arasaydınız daha doğrusu aradınız mı
(608 puan) tarafından
Yok aramadık ya o an sinirler cok gergindi adamın oğluydu sanırım biz masraf neyse öderiz bilmem ne artıslik yaptı kız o an titredim tansiyon mu oynadı anlamadım ağlamaya başladım zaten oradan ayrıldık cok kötü bir durum ya
(608 puan) tarafından
Rezil olduk zaten polis falan daha da rezil olurduk olay büyümesin diye daha fazla uzatmadık
tarafından
Ya niye siz rezil olcaksınız ben olsam arardım polisi geçmiş olsun bu kdar panik yapma germe kendini biraz cesur yırtık ol her türden insan var ortalık kafadan kontak dolu
(608 puan) tarafından
İşte ben kavgadan döğüşten cok etkilenen biriyim ister istemez o an benim aklıma gelmedi gelseydi beni takmazlardı ağlamaya başlayınca babam beni oradan götürdü
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Polisi niye aramadınız 

(608 puan) tarafından
Ya o an cok korktum herkez bize bakıyordu ilk defa böyle bişi yaşadım olayı büyütmek istemedik ama ne bilim o an da beni takmazlardı sanırım erkekler birbirine girecek diye aklımız çıktı bana sen karışma falan dediler ama benim yüzümden o araba gitti babam götürmüyordu :(( adamın oğlu masraf neyse öderiz falan artıslık yaptı ödeyecekler masrafı sanırım
tarafından
Ödesinler bi zahmet neyse kuzu unut gitsin takma kafana
(608 puan) tarafından
İnsallah öderler de ne bilim o an ki şeyler cok kötüydü vicdan azabı bi yandan sinir öfke korku bi yandan oldu
+1 oy
(53,813 puan) tarafından
Gecmis olsun canim iyi size bisey yapmamış
(608 puan) tarafından
Yapamazdı ki zaten gitmemize yakın yapmış sanırım bizi görmedi babama dedim 22.30 hadi diye beni dinlemedi oturdu
+1 oy
(849 puan) tarafından
Anlayamadığım siz niye rezil olacaksınız?siz değil onlar yapmış öğrensin millet de ne yaptıklarını..polisi çağırsaydınız direkt öderlerdi mecbur..geçmiş olsun..
(608 puan) tarafından
Bilemedim ki canım ya o an cok korktum yani herkez baktı bize toplandı olay büyücek diye cok korktum adam bi de haklıymış gibi sanki ahirete götürecekmiş gibi diyor ki burası benim otoparkım (halbuki binanın önü ya mahalle arası ) misafirde olsa haneye tecavuz buraya kimse benim yerime park edemez ben silecekleri de kırarım ( tamam ona fazla sinirlenmedim ) lastiğini de patlatırım dedi ( o an biz karanlık olduğundan fark etmedik adam deyince uyandık yani bu kul hakkı değil mi silecek neyse gözükür yerde yaptırılır ama lastik patlatmak nedir ya bilmeden binsek kaza yapsak ani frenle duramasak yani bu adam nasıl bir düşünceye sahip aklım almıyor ya ben cok ince düşünüyorum )
+1 oy
(4,061 puan) tarafından
Hata sizde muattap olmadan drek polisi aricaksin masrafı o odiyecekti bak bida yapabilirmiydu edepsizler bizimde karşı komşu öyle geçen abim koydu dedim zarar verir abim yiyorsa versin dedi elleyemedi bile dolandı etrafında ben dha önce demiştim yanilip yenilip bizim arabaya dokunma evini başına yıkarlar diye sokulamiyor bize ☺️☺️ siz direk polisi aramaliydiniz canim
(608 puan) tarafından
Canım şimdi bizim gittiğimiz yerin karşı komşusu polis falan o aklıma gelmedi yabancı arabaların silecekleri kaldırırlar amenna yani dedim yanlışlıkla mı kırdı diye düşünürken babam o sırada misafirliğe gittiğimiz kişiyi aradı kimin yaptıgını  öğrenmek için o kişi kıran adamı çağırdı bagrıstılar falan herkez bize baktı toplaştı ya olay büyümesin istedim pislikle pislik yapmak istemedim polis bişi yapmıyorki serbest bırakıyorlar bir gün sonra adamın oğlu sanırım masraf neyse öderiz bilmem vs artistlendi öderler sanırım babam sabah götürecekti arabayı öyle işte üzücü ve sinir bozucu bir durum ama karşısında ki edepsiz ve bunak olunca ona uymak istemiyorsun birisi ona elbet dersini verir özellikle ben rabbime havale ettim onu rabbim bizden daha iyi bilir ne yapacağını bu mübarek ayda bize zarar verdi rabbim elbet cezasını verecektir benim hamile halimde ahımı aldı en büyük şey bu ona
(4,061 puan) tarafından
Öyle canımda bu devirde maddiyat çok sorun en azından bir tutanak tutulurdu ben içeri atsın diye demedim ki zatn tutuklanacak bir durum değil sadece tutanak tutulur ki masrafı o ödesin anladın ama olsun gene masrafı karşılayacak mis sen sıkma canını sakin ol hamilesin bisi olmasın stres çok sıkıntılı bisi aman diyim
(608 puan) tarafından
Aynen canım haklısın 500 TL tutmuş su ana kadar arayan soran yokmuş bakalım o kadar sinirlendim ve vicdan yaptım babam olsun kızım cana geleceğine mala gelsin diyo ama içi yanıyor adamın durduk yere bi hadsizin yüzünden 500 TL gitti yazık ya insallah öderler insallah haklısın tutanak tutarlar ama işte ben cok korktum ağlamaya başlayınca birde üstüne titredim şeker mi tansiyon mu çıktı anlamadım o an babam annem falan beni arabaya bindirdiler :(((
(4,061 puan) tarafından
Ağlayınca titreme olur zatn canım hamilesin sonuçta Allah korusun olsun artık ne diyelim geçmiş olsun
(608 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ülke Teksas a döndü resmen.
(608 puan) tarafından
O ne demek kız
(7,117 puan) tarafından
Teksas da böyle seyler şok yasanırmıs:)
(608 puan) tarafından
:)))) allahım kimseye yaşatmasın cok kötü
(7,117 puan) tarafından