0 oy
55 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (603 puan) tarafından

Üç harfliler beni rüyamda çok korkutuyolar bekarken oluyordu bi tanıdığın babası yüzüme bakınca anlamıştı okumuştu eve gidince bilimler yapmıştı bilmiyorum artık ozmn geçmişti üstünden altı sene geçti köye gittim anananrme kendi köyüme flan tekrar başladı rüyamda okuyorum zor uyanıyorum uyanddığımda bi bakıyorum gerçekten okuyorum gerçek yani çok saçma deliricem kötü yanı çocuklarım 3 yaş ve 2 yaş korkuyorum demeye ağlayarak uyanmaya başladılar kızım 3 yaş uyumak istemiyorum korkuyorum diyo lütfen bana bişiy söyleyin napabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (801 puan) tarafından

Her gün sabah euzu besmele (500) tane 

50 tane Felak 

50 tane Nas 

50 tane Fatiha 

50 tane Ayetel Kürsi okuyacaksın bunu akşam da abdest alıp tekrarlayacaksin 

Uyumadan önce Allah'ım yarattiklarinin ve yaratacaklarinin her türlü kötülüğünden sadece sana sığınırım diyip öyle yatacaksin Ama Allah'a tam sığınman şart içindeki korku Allah'a siginmanin önüne gecmesin 

Şunu bil tek besmele çekmiş bir insan bir cinden daha güçlüdür 

.

önce (603 puan) tarafından

Rüyamda bile okuyorum uyumadan önce de 7 kere okumuştum hepsini çocuklarımı da okumuştum 

-Reklam-
0 oy
önce (3,325 puan) tarafından

Büyü mü yaptılar sana canım nefret ediyorum öğle insanlardan  hergun az da olsa Kur'an okumaya çalış sana bir şey atacağım onu mutlaka yap 

0 oy
önce (3,325 puan) tarafından

image

bunu mutlaka yap

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 195 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,137 göst.
15 Haziran 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Ytksitem (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,922 soru

24,175,907 cevap

336,106 kullanıcı

...