0 oy
1,206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir kaç kişiyi takip ediyordum antifenomen diye bir sayfa var ordan baktım da ne kadar rezil haldeler cocuga tlf önünde iyi davranıp video çekerken sesi çıkmasın diye ağzını kapatani mi prim için hamile kalanımı ayyy şok oldum resmen bu sayfayı bilmiyordum 

https://instagram.com/antifenomen000000?utm_medium=copy_link

Hayir yani cok mu para var bu fenomenlikte hiç anlamam 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi insan sonradan gorme olmasin evet cok para var aylik 100 bin kazanan da var yoksa nasil oyle lüks yasasinlar fakat nereye kadar boyle milletin hediyeleriyle sirtindan gecinecekler haram para birnevi cunku kendi kazanclari degil kendini ne hale getiriyorlar tamam anladik baba evinde gormedin ama bu kadarda insan kendini sasirmamali yazik aciyorum boylelerine 
tarafından
Özel hayatlarını komple sergiliyorlar ve çok memnunlar ama o cocugun ağzını kapatan anne var ya ona hiç bsey demiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
B.ok çukuru gibiler
tarafından
Sorma lanet bsey bence
0 oy
tarafından
Kız sayende takibe aldım yeni hespmis neler ogrendim
tarafından
Bende yeni buldum sayfayı ama nasıl buluyor bunların  bu video ve fotoğraflarını onu merak ettim
tarafından
Mesela bi kadin vardi ebruseverturk diye kapaliydi acilmisti ama acildigini saklayip ayni gun sabah açık gezip aksam bi eglencede kapanmisti(dugun nisan tarzi biseydi). Bunu mesela instada en yakin arkadaslara ozel paylasmis o kisilerden biri de antiye atmisti. Ya yakinlari ya haklarnda bilgi sahibi olanlar ya herkesin fark etmedigi ayrintilari fark edenler felan atiyo kaidna iste
tarafından
Reklam içindi evet o onu bende gördüm güya kapalılar için örnek olarak kıyafet reklamiymis ozlemlinaoz ne demeli ben şok
tarafından
Ayyy valla midem.bulandi nasıl bir kafaları var ya bunların özlemlina ya bende şok oldum canim
tarafından
Tayyar beyy :D
0 oy
tarafından
Bu ümranto izleyen harbi beyin.fakiridir bana da arada videosunu atiyorlar asla açmıyorum tövbe estağfirullah
tarafından
Genel videoları saçma zaten
0 oy
(164,070 puan) tarafından
valla hic sosyal medya kullanmiyom burasi ve wp haric bi snap o yuzden fenomen falan bikmiyom
tarafından
En iyisi
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bnde  o sayfayı  takip  ediyorum  ve de dediğim kişi  şuan 3. Hamile olabilirmiş  para  için  boyna  çocuk  yapıyorlar 
tarafından
Özlemlina demi . Kesin hamile degil prim yapmak için oyun yapıyorlar
(2,080 puan) tarafından
Evet  bilmiyorum  ama  olabilirde sanki  onlarda  bi  oğlan  aşkı  var birkaç  kez  3. Oğlan  olur  belki  diyordu  eşine  ne dersin diyordu  kocası  zaten  çok sevinemedi bnce  yani  hamilede  olabilir  takipçi  içinde  olabilir  ama ben  o kadından  beklerim  yapar mı yapar nasıl  olsa  ekmek  elden  su  gölden  yaşıyorlar  birde  kendisininde erkek  kardeşi  yok  ve de kardeşlerininde  hep  kız  çocuğu  var  belki  kadın  hırs  yapmış  olabilir  baktı  kızıda  büyüyor  ama  belli olmadan  neden  hemen  paylaşti  tabiiki de takipçi  toplamak  için  kadın  nasıl  mavi  tik  olabilirim  diye  elinden  geleni  yapıyor
tarafından
Aynen bende bekliyorum ondan bu hareketi ama kocası ne bileyim pek öyle durmuyor ama istemem yan cebime koy storilerde falanda öyle genelde. Zaten kanad d ye çıktı bunlar güya kedi suya düşmüş kurtarmıştır mavi tik almak için ama kendileri yapmış öyle söyleniyor valla çocuğunun ağzını kapatan bunuda yapar
(2,080 puan) tarafından
Aynen  kendisi  yaptı  paşalar değilde  kanal d ninde  işi  yok  bunları  paylaşıyor
0 oy
tarafından
Şimdi bu hesabı kim kullanıyor 
tarafından
Bir bayan canim. Fenomenlerin ne halt olduğunu gösteriyor millet peşlerinden deli divane olmasın diye
0 oy
(2,648 puan) tarafından
Kız o şükran kaymak mı gerçekten
tarafından
Kim kız tanımıyorum onu fenomen demi
(1,772 puan) tarafından
Kadin kendine baştan yaratmış resmen ben önceden takip ediyordum yemek tarifleri için ay baktım iyice evinin havasını atmaya başladı aldıklarını linklemekten tarif göremez oldum bida çıktım takipten
(2,648 puan) tarafından
Evet gerçekten sürekli bir şeyler paylaşıyor trendyoldan ama para kazanıyor kadın oradan da . Şaşırdım valla hiç estetik filan yok diyor yüzümde.
0 oy
tarafından
Aylık 200 300 bin oynuyor :)
tarafından
Ne diyosun :O nasıl kazanıyorlar peki reklam vs mi
tarafından
Evettt mesela stroy paylaşım ücreti su saat 20 bin TL vs Trendyol linklerine tıklayıp başka bişey alsan bile onlara para gidiyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 453 göst.
+1 oy
8 cevap 274 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ececomez61 (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,276 göst.

Kategoriler