0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (7,017 puan) tarafından
Beyin yakan sorularda bugün :) Kızlar sizce bunlar nerden cıkmis nasıl mit haline gelmis acaba gercekten varlar miydi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Musa (as) zamanında ejderler ve nesnas adında da yarı balık yarı insan şeklinde bir nil canavarı varmış. Deniz kızı ve şahmeran gibi bir şey yani. Ruhu-l Furkan tefsirinde geçer.
(7,017 puan) tarafından
O zaman varmis böyle seyler ne kadar degisik canlılar varmis
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından

Kan sekerleri dusmus gozlerine biseyler gozukmus :D

Eskiden koyler,mahalleler falan karanlikmis boyle sokak duregi falan yokmus. Bence gece karanlikta agac dali,cali cirpi,kedi,kopek ,kus falan insanlarin gozune farkli gozuktu. Ya da buyukler kucukleri kandirmak icin veya gece karanligindan korumak icin hikaye uydurmus olabilirler. 

Kucukken odamizin kapisinda cam vardi bilenler bilir o kapilari. Annemde oda tarafina degil de diger tarafina montunu asmis. Ben onu tum gece hirsiz sandim ve uyuyamadim. Oyle iste :D karanlikta yansimadan oluyo bence.

(7,017 puan) tarafından
Ne bilim kız ben aşiri fantastik dizi film kitap severim ama insanlarin akillarına nasil gelmis boyle seyler orta cagda kadinlari cadi diye cayir cayir yakiyorlarmis
(6,541 puan) tarafından
Aman canim her donem kadinlara yapilan zulum bence. İslerine gelmedi mi cadı diye oldurmusler iste.
Evet bende severim hatta diyorum bu filmin dizinin konusunu kim dusunmus akil etmis. Tebrik ediyorum yani ben dusunsem oyle bisey gelmez aklima :D
(3,405 puan) tarafından
Ay bende öyle büyütürdüm kafamda küçükken. Bazen hala olur :))
0 oy
tarafından
uzaylı varlığına inanıyorum ben, yalnız değiliz 
(7,017 puan) tarafından
Mısır piramitlerini onlar yaptı diyorlar bazilari hala aramizda diyorlar insan suretinde degisik bir ismi vardi
tarafından
Mısır piramitini bilemem de bu Nevşehirdeki her altı şehirlerini insanların uzaylılardan kaçmak için yaptığı söylenir. zaten şu 51. bölge gizemi falan kafa karıştırıcı
0 oy
(3,405 puan) tarafından

Dış minnakların oyunu:D

(7,017 puan) tarafından
:) ama her ülkede konusu var
(3,405 puan) tarafından
Olduklarına inandırmak için :)
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Ay keşke bugun onlar olsaydı da bunca zulüm kötülük adaletsizlik olmasaydı 
(3,405 puan) tarafından
Sanki onlar yapmıcaktı
(1,659 puan) tarafından
Onların fıtratında var vahşilik ama :/
(7,017 puan) tarafından
O zamanda can korkusu tasirdik ya kanımizi icerlerdi ya yerlerdi bizi :)
(1,659 puan) tarafından
Bizden olan iki ayaklıların yemesi mi ejderyanin yemesi miii :D
0 oy
(5,174 puan) tarafından

Bi ork u duymadım o ne ki:D

(3,405 puan) tarafından
Baktım ben şimdi çok komik :))
(7,017 puan) tarafından
Yuzuklerin efendisini izlemedin mi.hic canim cocukken onlar cikinca cok korkardim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 221 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ececomez61 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,106 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
18 cevap 577 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,937 puan) tarafından soruldu

Kategoriler