0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Günde kaç defa mekik çektiniz .kızlar kaç ayda gitti göbek

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mekik düzenli ve doğru çekilirse çok etkili bir yöntem canım ama çok zor ilk başta 
-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından

image

bence zayıflatıyor ve 2 ayda :)

(10,885 puan) tarafından
Sanki zayıf senin seni  küçük kız kardesim gibi arada 10  yaş daha gençleşmis gibisin
(493 puan) tarafından
Kiloluyken 75dim zayıfladım 59a düştüm işte evlendim 68dim dogumyaltim 64 oldum. Kilolu halimde herkes beni 35 yaş sanıyordu
tarafından
Evet kilo yaşı çok büyük gösteriyor iyi vermişsiniz bu süreçte nelere dikkat ettiniz
(493 puan) tarafından
1qbur cubur yedim ama çok yemedim akşam 6dan sonra yemek yerdim ama ekmek yemedim ve evin içinde kendi çapımda roman oynar mekik çeker ayaklarımı kendime doğru çekip bırakırdım ve suquat yapardım başta 10 sonra 20 sonra 30 olarak cogalttim
tarafından
Tatlı krizini nasıl çözdün canım
(493 puan) tarafından
Aslında yeme ile içme ile ilgili değil yedin şeyi qbartmiyacaksin mesela 1 ekmek yiyorsan yarım yiyeceksin yarımsa çeyrek veya 1 dilim tatlıysa daha o gün yemiyeceksin şu bol bol iç ben abur cubur çok yerdim kestim ama hepten değil az az yedim gözümü doyurdum öyle diyeyim ye ama az ye bu sefer sağlıklı zayıflama olmuyor biranda yemeden içmeden kesilme insanın tatlıya da ihtiyacı var vücut olarak öyle düşün sporunu yap mesela evde ip atla mekik cek squat yap ben roman havası mezdeke çok oynardım bu tarz da zayıfla diyetle değil sana tavsiye yani 2 aya yakın 16 kilo verdim bu şekilde
(925 puan) tarafından
Cnm mekik günde kactane çektin ve üst istemi çekti yoksa ara verip çektin
(493 puan) tarafından
Genelde geceleri yaptım gün içerisinde fazla yapmıyordum zaten iş falan derken gerek kalmıyor ilk 2 gün 10 sonraki günlerden 1 gün 15 ertesi 17 sonraki gün 20 öyle oy artırdım. Mesela 50 çektiğim gün vücut alışıyor 15 çekiyordum dinlemiyordum 10 15 sn nefes toplqrlqyim devam ediyordum üst üste zaten çekilmiyor nefes gidiyor. Sadece Bayadır spor vs yapmıyorsan ayakların biraz hamlar 2. Veya 3. Gün o gün dinleyebilirsin ama sonra aralıksız devam et. Yani demem Şu ki vurdunuz nefesini ve enerjini kontrol altına alarak yap zayiflayacagim diyip biranda yapma ki bu sefer vücudun hasar almasın zaten Buda sağlıklı zayıflama olmuyor
0 oy
(925 puan) tarafından
Kızlar sorum yukardaki başlıkta
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kac kilosun canim
(925 puan) tarafından
Cnm 72

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 377 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
27 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikra hafsa (157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,506 soru

24,086,744 cevap

331,540 kullanıcı

...