+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Eşimle diyetteyiz sabahlari zeytin yumurta ceviz yeşillik vb. Seyler hazirliyorum ama pek doymadigimiz icin genelde yumurta  haşlıyorum eşim surekli yumurta mi yiyecegiz diyor ne hazirlamali miyim 

8 Cevaplar

0 oy
(2,676 puan) tarafından
Bnde şurada bekleyim arayis icindeyim valla ne yesem dlye 
-Reklam-
0 oy
tarafından

kavurma

sucuklu yumurta

patates kızartması

biber patlıcan kızartma

börek

shdhdh
(2,966 puan) tarafından
Kız diyet menu demiş :D
tarafından
Bunlar varken insan neden diyet yapar ki :D
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Arada bazı sabahlar nesfit yiyin sütle,yulaf lapası falan da yapıyorlar ama ben pek sevemedim o yulafı.
0 oy
tarafından
domatesli yulaflı poğaça, yulaflı ya da sebzeli omlet (mantar,biber, kabak,havuç vb.), yumurta ve peynirle kahvaltı keki.
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Normalde ne yapılıyorsa yapabilirsin. 

Yağı çok az olacak zeytinyağı kullanılmalı. 

3 aydır ben 15 kg eşim 30 kg verdi biz de diyetteyiz bırbırımıze büyük destek olduk. 
Şuan müsait değilim birazdan örnek kahvaltı tabaklarımı atarım 
(508 puan) tarafından
Yaa cok guzel tamam canim bekliyorum atmani
(2,052 puan) tarafından
Bende bekliyorum kahvalti tabaklarini
(5,123 puan) tarafından
Attım
0 oy
(235 puan) tarafından
Yumurtalı patates yapabılırsınız, yulaf tost yapabılırsınız cok doyurucu oluyor,  tost makınesınde pırasa ıspanak kabak mucver, haşlanmış yunurta yanına bıber kozleyebılırsınız kalorisiz sebze, her kahvaltıda cevız mutlaka yıyın patates haşlaması yapabilirsiniz. Tabi bunları Bi dilim kepek ekmegı ıle:) yeşillik bol tutunca ben cok tok hısedıyorum bıde tabak yapmak o tabaga az kalori olan ama bol cesıt olması çok iyi oluyor her şeyden önce göz doluyor ha fırında elma dılım patates yapabılırsınız cok iyi oluyor :) 
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Yemeklerin örnek yaptıklarımız 

image

image

image

image

image

image

(5,123 puan) tarafından
Ispanaklı yumruta, menemen,  avokado, az miktarda fıstık ezmesi, vazgeçilmez yumurta, yeşillik, bazen patates patatesi kavuracakmış gibi doğrarım haşlarım sonda sadece yunurtayı pişirsin diye yağı eklerim süper olur. Daha tabak var bu kadar kabul etti
(5,123 puan) tarafından
Her gün yumurta yemiyoruz , ama yumruta çok iyi protein kaynağı ve uzun süre tok tutar
(508 puan) tarafından
Bunlari deneyecegim canim cok sagol
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Örnek tabaklarımı 

En önemlisi her grup dengeli tabak yapmak. Yeterli beslenmek kas kaybı olmaması için çok önemli 

image

image

image

image

image

(5,123 puan) tarafından
Şok diyetler 3 günden fazla yapılmamalı
Dikkatli olmak lazım
(2,052 puan) tarafından
En kısa 6 gün yapiliyor bu İsveç diyeti en ucunda 13 gün
(5,123 puan) tarafından
Anladım başkmamıştım ona inşallah güzel sonuç alırsın
(2,052 puan) tarafından
Inşaallah yapabilirsem ve güzel sonuç alırsam yazarim sana
(5,123 puan) tarafından
Tamam inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 397 göst.
28 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Dondu albayrak (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 403 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,999 soru

24,066,579 cevap

330,398 kullanıcı

...