0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,235 puan) tarafından
1 ay önce kaynım.ve gorumcem bize geldi 1 ay kaldı tatil.amacli gorumcem 20 yaşında ne kızımı sevdi ne odadan cıktı her neyse bunlar memlekete döndü kısımında alerjisi vardı burda bana hastane bayya uzak bir de imminoji bölümü yoktu diy3 memlekete gittim kızımla kaynım saolsun hergun götürüp getirdi bizi ama orda yemin ederim saçlarım beyazladı gorumcem yüzünden evde bulaşık.makinasi olduğu hald3 elimde yıkamak zorunda kaldım izin vermedi calistirmama çamaşırlarımi elimde yıkadım neymiş bozulurmuş makina kahvaltıya kalkmazdı kalkınca da yumurta tablasını alırdı önümüzden isiticam diyerek götürürdü kaynanam ve kayın pederim başka yerde havacılık ya0tiklari icin göçüyorlar kaynimla gorumcem merkezde evde onlar ise başka yerde gelip bizi.gormediler zaten yollar kardan dolayı kapalıydı v3 gorumcem bize kovit bulaştırdı gidip komşuya sarilmis komşu da kovitmis ben zaten hastaneye gelmişim yani insan.biraz dikat eder her neyse biz döndük geldik kaynanam aradı biraz bekleseydin gelip görünümü.goreydim diye bende anlattım boylekn böyle yaptı kızın sürekli kızımı azarladı çocuk sinirden kendine vuruyo artık dedim dayanamadim o da bir sürü küfür etti gorumceme aramis bayya kızmış ona sanırım bu sefer vahtsaptan durumlar paylasiyo aklınca bana laf sokuyo iste karekteri menfaatine göre değişen zavvali insanlar var allah bizleri onlardan korusun vs yani anne babadan saygı sevgi misafir perverlik gormemissin tamam da o senin.yegenin bari onun için de olsa insan biraz iyi davranırdı hakkım helal deil .

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
20 yaşında o sen kaç yaşındasın ağzının payını verseydin keşke 
(1,235 puan) tarafından
Ben 25 yaşındayım ne diyebilirim ki allaha havale ettim
-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından
Alla yardımcın olsun
(1,235 puan) tarafından
Amin amin
(765 puan) tarafından
Bişey anlamadım ama neden size gelip senin çamaşır makinene bulaşık makinene karıştılar ki
(1,235 puan) tarafından
Bizde deil ben memelketw gittim onların evinde yapiyodu böyle
(765 puan) tarafından
Himmm atlamışım orayı canım boşver sona al onun gönderilerini Girme görme hiç siktired
(1,235 puan) tarafından
Engelledim zaten kuzum
0 oy
tarafından
Hiç umursama ergen gibi paylaşım yapmaya devam etsin olgunlaşmamış çocuk hala çok ayıp etmiş
(1,235 puan) tarafından
Engelledim onu
0 oy
tarafından
Dengesiz mi kiz gorumcen sicem de dengesiz bariz yani...makina bozulacaksa yıkayınca sus diye mi alınmış eve aman biraz uzak dur mecbur kalmadıkça 
(1,235 puan) tarafından
Sonradan görme olunca böyle oluyo
0 oy
tarafından
Kiz geçende bunu anlattın surkeli ayni şeyleri düşünüp.kafanizda kurmayın. Geçmişe takmayın 1 ay önce yaşamışsın gelmis geçmiş. Bir daha gitmezsin olur biter. Zaten kaynanan ağzının payını vermiş.  Ne diye aynı konuyu surkeli kendine gündem.yapiyorsun salla gitsin. 
(274 puan) tarafından
İnsan bişeye üzülünce orda takılıp kalıyor malasef bende böyleyim ya 10 sene de geçse ilk gün ki gibi canım yanar keşke dediğin gibi sala gitsin yapsak en doğrusu o
tarafından
Takılıp.kalirsaniz psikolojik olarak çok saglikli olmazsınız. Surekli aynı şeyleri.tekrar etmek.insani ve karsindakileri.yorar . Bir zaman sonra kavgalar.baslar. en güzeli olan oldugunuda içindekini diyeceksin karşındakine olayı orda kapatacaksın
(1,235 puan) tarafından
Yanı ben zaten kafamda silip atmıştım ama sabah durum atmış görünce cinlerim tepeme cıktı
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Şimdiki genç kızlar çok tuhaf davranıyo hormonlular galiba canım 

Neyse ki uzaktasın boşver takma kafana
(1,235 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Ağzının ortasına hesaplı Bi vurmak geldi içimden görümcene sanane kardeşim milletin evindeki eşyadan ne karışıon 
(1,235 puan) tarafından
Evlenince görecem onu ben
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Siz kaç yaşındasınız ki? Bana 20 yaşında biri makineyi kullanma dese bi yürü git derim kabus gibi çökerim üstüne ona yıkatırım o çamaşırları yani siz neden sizi ezmesine müsaade ediyorsunuz
(1,235 puan) tarafından
Kendi evleri anne babasi normal de ona hiç bir iş yaptırmamış kaynım da ona bi çit demiyordu sırf kızımın tedavisi icin bsy diyemedim
(1,111 puan) tarafından
O evde eşinizin de dolayısıyla sizin ve kızınızın da hakkı vardır, yok böyle düşünmüyorlarsa zaten ne eşiniz ne siz bi daha bakmayın yüzlerine. Kızınıza da Allah şifa versin inşallah
(1,235 puan) tarafından
Amin allah razı olsun inşallah valla kuzum durumları çok yerinde sadece istanbul da 6 daireleri var kirada memlekettekileri de saymiyorum
0 oy
(294 puan) tarafından
Görümceler neden sevilmiyo işte bu yüzden  Allah ıslah etsin  
(1,235 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(53,850 puan) tarafından
Engelle WhatsApp tan sende 
(1,235 puan) tarafından
Sabah engelledim zatwn
0 oy
(6,694 puan) tarafından
Kaynanan kayınbabam eşin senden tarafsa tatlım hiç sıkma canını sende öyle şeyler paylaş bitti gitti boşver  eserinden fazla değer soytariyi kral eder...
(1,235 puan) tarafından
Allaha hafele ettim ben
(6,694 puan) tarafından
En doğrusunu yaptın cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 770 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3cocukannesi (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy