1 ay önce kaynım.ve gorumcem bize geldi 1 ay kaldı tatil.amacli gorumcem 20 yaşında ne kızımı sevdi ne odadan cıktı her neyse bunlar memlekete döndü kısımında alerjisi vardı burda bana hastane bayya uzak bir de imminoji bölümü yoktu diy3 memlekete gittim kızımla kaynım saolsun hergun götürüp getirdi bizi ama orda yemin ederim saçlarım beyazladı gorumcem yüzünden evde bulaşık.makinasi olduğu hald3 elimde yıkamak zorunda kaldım izin vermedi calistirmama çamaşırlarımi elimde yıkadım neymiş bozulurmuş makina kahvaltıya kalkmazdı kalkınca da yumurta tablasını alırdı önümüzden isiticam diyerek götürürdü kaynanam ve kayın pederim başka yerde havacılık ya0tiklari icin göçüyorlar kaynimla gorumcem merkezde evde onlar ise başka yerde gelip bizi.gormediler zaten yollar kardan dolayı kapalıydı v3 gorumcem bize kovit bulaştırdı gidip komşuya sarilmis komşu da kovitmis ben zaten hastaneye gelmişim yani insan.biraz dikat eder her neyse biz döndük geldik kaynanam aradı biraz bekleseydin gelip görünümü.goreydim diye bende anlattım boylekn böyle yaptı kızın sürekli kızımı azarladı çocuk sinirden kendine vuruyo artık dedim dayanamadim o da bir sürü küfür etti gorumceme aramis bayya kızmış ona sanırım bu sefer vahtsaptan durumlar paylasiyo aklınca bana laf sokuyo iste karekteri menfaatine göre değişen zavvali insanlar var allah bizleri onlardan korusun vs yani anne babadan saygı sevgi misafir perverlik gormemissin tamam da o senin.yegenin bari onun için de olsa insan biraz iyi davranırdı hakkım helal deil .