0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,254 puan) tarafından

image

bugun ilk günüm tekrar başladım yumurtanın birini gömdüm :Dd 

5 Cevaplar

0 oy
(163,384 puan) tarafından
zeytin falanda ye kiz 
(1,254 puan) tarafından
Yiyom sevdos tabakta var ❤️
azicik var fazla ye
(1,254 puan) tarafından
Aman yok hic sevmem zeytin :Dd koyduklarimida sirf koydum diye yiyom :Dd
☺☺☺☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aralıklı oru diyeti yapıyorum canım bugün 6.günüm dün yediklerimi yazıyorum☺

Oglen 12: iki haşlanmış yumurta/Bol limonlu Salata/yarim dilim ekmek 

Aksam 18:1 kase çorba/az yağda baharatlı tavuk biraz da mor.lahana salatası ekmek yok☺
(1,254 puan) tarafından
Bende akşama tavuk yapicam.kiz fikir opdu banada sagol :Dd düşünüyordum kara kara. Ben bazen akşam yemeklerini atliyorum yemiyorum hiç bişey . Ac ac yatiyorum valla
tarafından
Kesinlikle ye canim yoksa çabuk bıkarsın,ben 2 öğün yapıyorum gayet iyi gidiyorum şu an.6 Ay önce falan 24 saat aclik yapıyordum 12 de yesem diğer gün 12 ye kadar yemiyordum ama 3 dun dayanabildim sıktı böyle çok iyi gidiyorum şu an☺
(2,052 puan) tarafından
ANNEOLMAKISTEYEN  kac kilosun ve boyun kaç canm,aralıklı orucun yanında sporda yapiyormusun
tarafından
Boyum 1.68 kilom maalesef 82 canim.
Yürüyüş yapıyorum,sevdiğim yaparken mutlu olduğum egzersizleri yapıyorum arada şu anlık iyi gidiyorum aradaki farki hissedebiliyorum canim
(2,052 puan) tarafından
Hmmm maşaallah canm
tarafından
6. Aya kadar en az 15 kilo vermem lazım hedef koydum kendime bakalım inşallah yaparım☺☺
(2,052 puan) tarafından
Bende 1.63 boyum 70 kiloyum, sözde diyetteyim ama tatlıya dayanamiyorum nasıl yapcam bilmiyorum bnmde suanlik hedefim 60 bakalim nasıl vericem
tarafından
Verirsin guzum verirsin☺dun bende ufak bi kaçamak yaptım ama bugün aynı devam ediyorum ve sürekli karşıma bi söz çıkıyor aynada istediğin bedene ulaşmak en lezzetli yemekten bile daha güzel gibi biseydi tam hatırlayamadım su an,o yüzden tadını biliyorum de geç yada gerçekten cok mu istedi canın ucundan azcikin al yeme yaparsın once kendine güven sonra tartıda 60 ı gör☺♥️
(2,052 puan) tarafından
Inşaallah veririz yaaa
tarafından
Veririz veririz umutsuz olma nasıl aldıysak o şekil gidecek sjsjsjjs
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Diyet yapmanın en kötü yanı sabah haşlanmış yumurta yemek sanardım, şimdi hamileyim sabah yine haşlanmış yumurta yiyorum doktorumun baskısıyla. Hayat çok acı. 

Sadece haşlanmış yumurta ve yanına kibrit kutusu kadar peynir yiyip işe geçiyorum. 
(1,254 puan) tarafından
Aa neden canim.hamişsin sekermi çıktı
(1,576 puan) tarafından
Her sabah haşlanmış yumurta yememi istiyor, hayır şeker de kilo da yok faydalı olduğundan. :) bir de işe gideceğim için erken kalkıp bir şeyler hazırlama şansımız yok yumurta ve peyniri atıp ağzıma çıkıyorum.
(1,254 puan) tarafından
Yiyebliyordaniz yiyim ben hamileyken haslanmis yumurtadan tiksinmistim valla kokusundan yumurta bebege kilo aldirir
(1,576 puan) tarafından
İri bebek olacak diye endişeliyim aslında biraz ama faydalı diye yiyorum napayım. Ben hiçbir şeyden tiksinmedim.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 salatalık bir dilim tam buğday ekmeği bir domates
(1,254 puan) tarafından
Hemen hemen aynı şeyleri yiyrz sabahlari ya
0 oy
(2,052 puan) tarafından

Kiz bende diyetteyim ama ekmeksiz doymam gibime geliyor by yüzden tam buğday ekmeği yiyorum 1 veya 2 dilim sen ekmeksiz doyuyormusun merhaba kaç kilosun boyun kac:D

(1,254 puan) tarafından
Ben hic ekmek yemiorum gun icerisinde. Zaten zayiflamak için sofradan doymadan kalkmak gerekiyor kuzum. Amac mideyi kucuktmek. Ben de doymuyorum.ama ara öğün yapiyorum.mesela 1 elma yiyrm 2 saat sonra . Elmadan 2 saat sonra ogle yemegi ekmeksiz kuru fasulye kasıkladim mesela. Akşam yemeden ac yatacam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 242 göst.
0 oy
7 cevap 252 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.
0 oy
3 cevap 229 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,506 soru

24,086,744 cevap

331,540 kullanıcı

...