0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,077 puan) tarafından
Kızlar oğlum alerjik malesef ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama sürekli huysuz gazını çıkarıyorum doyuruyorum altını değiştiriyorum omzumda uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor o an uyanmasa bile yarım saat 40 dk sonra ağlayarak uyanıyor gaz damlası kullanıyorum gaz masajı yapıyorum sürekli anlamıyorum 35 günlük günde toplam 6 saat uyumuyor gerçekten napmam lazım bilmiyorum artık 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oo 6 saat uyuyorsa öpte başına koy. Biz gazlı ve koliktik. Günde 3 saat uyumuyordu.zamanla geçicek. Ne yaparsan yap o gaz tam anlamıyla geçmez. 
(6,077 puan) tarafından
Hepsi bölük bölük 30 dk 40 dk şeklinde ne gece ne gündüz hiç uyumuyo 5 gün öncesinde gece 1.5 2 saat uyurdu son 5 gündür hiç
tarafından
Malesef ki zor zamanların içindesiniz. Sabret maksimum 2 ay sonra geçer. Biz 2.5 aylıkken geçti gazımız sıkıntımız.
(6,077 puan) tarafından
Alerjiside var belkide ondan diyorum bilmiyorum ay gerçekten bazen çok korkuyorum ağlayacak ama ben uyanamicam diye
tarafından
Uyanırsın olur mu öyle şey. Ben önceden top atsalar uyanmazdim ne zaman dogurdum elini oynatsa o sese uyanır oldum. Merak etme ne kadar yorgun olursan ol gene de uyanırsın.
(6,077 puan) tarafından
İnşallah şu süreçleri sağlıkla atlatırız
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Bende 10 aydır uykusuzum alışıyor insan zamanla seninki daha minik gazını çıkarsa da illa gazı vardır bitmiyor çünkü bı sure 
(6,077 puan) tarafından
Artık kollarım kaldırmıyor gerçekten sürekli kucak
0 oy
(3,148 puan) tarafından
İki senedir tüm gün toplam iki saat falan belki uyuyorum o da en iyi ihtimalle sonra alışıyorsun bazen gece kendini ağlarken buluyorsun uyumak istiyorum diye ama geçiyor çünkü anne diye saba bir gülüyor uykusuz kalsam da olur şu güzelliğe bak diyorsun ❤️

Biraz büyüsün gazını kendi çıkarırdı olduğunda rahatlarsınız ama şimdi gaz için uyku için doktora danışmanınızı tavsiye ederim 
(6,077 puan) tarafından
Danıştım gaz damlası verdi onu içince yarım saat 40 dk iyi sonra yine aynı
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Normal daha küçük ilk zamanlar olur öyle az büyüsün toparlanır

(6,077 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(163,537 puan) tarafından
ilk 3 ay zor olur snr vicud alisiyo
(6,077 puan) tarafından
Valla çok zor
(163,537 puan) tarafından
zamanla aliscan annesi ❤
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Gaz bitse atak başlıyor canım bı çözüm yok ama 2 3 yaşına gelince anca bitiyor 
(6,077 puan) tarafından
Oda çok uykusuz kalınca acaba gelişimsel sıkıntı olur mu diye korkuyorum

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 386 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 924 göst.
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,583 soru

24,171,557 cevap

335,891 kullanıcı

...