0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
1 ci sinifa giden kizim eylül  ayindan bu yana cok zayiflamsti hic bir sorunuda yoktu doktora göturdum ustunde durdum baya nite kilo veriyoe diye...15 tatilde bu cocuk cok degisti cok yiyip kilo almaya baaladi megerse okul stresi yüzünden  zayuflamis onu anldm:( smfi ptesi okulu baslicsk yine yemek yemixek diye cok endisenyrm ya 18 kiloya kdr dusmstu smdi 20 kilo olmus varmi bir onernz ne yapmsm gerekiyo bu surecte

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac dogumlu canim benimkide 1.sinif cok zayif nasil kilo aldiririm bilmiyorum yemez yesede istemeyerek.21kilo 2014 eylul dogumlu..kusura bakma yardimci olamadim bende muzdaribim bu konuda
tarafından
Canim oglen yemeginde iki cesitmi tekmi veriyosun.aksam ikidir zaten en az dimi
(399 puan) tarafından
Oglen iki cesit veriyorum makarna corba mesela yada manti corba..  turlu pilav ayran vs..aksamda tavuk bulgur cacik ....sarma folmayi cok sewrr onlari yapatim cok..pilav ve tavuguda cok yiyor yani sevdiği  seyleri yapmaya calsyrm bitiriyor tabagini
tarafından
Ne guzel ya benimki oglen iki cesit yese aksama asla yemez.denicem bakalim sagol canim.adini yaz resim ekleyemediysen bende cok bilmiyorum nasil foto koyulur
(399 puan) tarafından
Trendyola babybomb organikbahce yaz cikar karsina 75 tl ye almstim ben
tarafından
Sagol canim
-Reklam-
0 oy
(4,655 puan) tarafından
1.sinif ve 20 kiloda mi ben mi şaşırdım kaç doğumlu canım bide sütle arası nasıl 
(399 puan) tarafından
1. Ci sinif 35 kg cok fazla degil mi ...benim kizim gecen yil 22 kiloydu anaokula giderken 1 ci sinifa basladi kilo verdi 18 düştü  smdi yeni yeni toparlandi ama okul acildktan snra nsl olucak blmyrm insallah yemeyi birakmaz
(4,655 puan) tarafından
Değil canım benim oğlum 2014 doğumlu
(4,655 puan) tarafından
Süt cici bebe muz robottan geçir sevdiği meyve kuruyemiş ve ya buskivi değiştir yap her gece içir
(399 puan) tarafından
Anldm cmm gerci erkekmis snnki farkli oluyor kuz erkek ben 25 kiloyu goreyim yeter diyorym o derece yani
(4,655 puan) tarafından
Oda olur merak etme canım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 527 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 638 göst.
+1 oy
14 cevap 433 göst.
+1 oy
31 cevap 1,059 göst.
14 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde At Work (6,951 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,022 soru

24,052,370 cevap

329,740 kullanıcı

...