+1 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (249 puan) tarafından

Her seferinde daha ileri gitmez heralde deyip daha da ileriye gittiğini görmek.....bu seferde altınlarımı aldı götürdü kolyem bilezigim tam altınım kupelerim hepsini aldı neymiş zaten o almış o takmış bana istediği zaman geri alabilirmiş ben ne yapayım şimdi ? Kavga mi edeyim susayım mi yoksa sileyim mi o insanı hayatimdan

14 Cevaplar

+3 oy
(7,425 puan) tarafından

napacak ki? birsey alacaksa ev araba o bu bi ihtiyacsa alsin tabiki kolunda biynunda duracagina bir mala donussun. ama kumara yada elaleme sacacaksa sic agizna

(249 puan) tarafından

Kendi saklayacakmış hırsız felan çalar mış benden

(7,425 puan) tarafından

ozaman sacmalamis muhtemelen biyerde carcur edecek. senden calan hiraiz ondan da calar. bankaya kasaya mi koycak sanki ya goturup birine verecek ya bozdurup harcicak mantiken. calinmammasiysa amac bankaya kasaya koymustur gelince sor hangi bankaya kasaya koymus evden senden daha guvenli birtek orasi var cunku

-Reklam-
+3 oy
(1,652 puan) tarafından

Biz mal alcaz diye sattık bende eşimle bu konuda tartıştım al sat adam alıp satmazmis altin satilirmiymis..

1 sene sonra şükür altınları sattırdim..

Ama sizin ki farklı aç gözlü eşin var oyle yapsa bizde kavga büyük olurdu..

Altin sadece mal almak 8cin satılır yada hastalikta

+2 oy
(5,347 puan) tarafından

Kendi hayatımla kendi duzenimle konuşayım,ben boşarım. 

Ama senin hayatını senin düzenini yani senin şartlarını bilmiyorum.

+2 oy
(2,466 puan) tarafından

Ayyyyy bu hanzoyla ömür geçmez  ne demek kendisi almış istedigi zaman alabilirmis ne munasebet sen vermediğin sürece dokunamaz

(249 puan) tarafından

Ben müsade etmediğim halde zorla alıp götürdü evden... 

+2 oy
(5,373 puan) tarafından

Ne diye nasıl aldi aranızda nasıl bir konuşma geçti bilemicem o yüzden en iyisini sen bilirsin 

+2 oy
(260 puan) tarafından

Ev araba arsa dükkan alacaksa seve seve veriririm ama bı bilinmezlige gidecekse vermem zorla alirsada kavga ederim ne yapılır ki 🙄

+2 oy
(21,326 puan) tarafından

Nasıl aldığı ve ne için aldığı önemli olan bunlarda postta yok. Mantıklı bir yatırım için aldı ise benim için sorun yok zaten istemeden veririm ama çarçur edecekse veya senin değil benim diyerek alıyorsa ciddi sıkıntı 

(249 puan) tarafından

Benim altınım diyor ben aldım diyor sende dursa kaybolur hırsız felan çalar diye alıp gitti

+2 oy
(8,671 puan) tarafından

Eşimin kendi birikim altınıni bile saklarım vermem demisligim var hoşuma gitmeyen bi durumda. 

Ev araba arsa bişey alacaksa zaten veririm neyim var neyim yok. Burada neden aldığı önemli 

+1 oy
(2,944 puan) tarafından

Bosanma imkanin varsa altinlarini al sonra boşan 

Altin kadinin.hakkidir bokk alir eşin

(249 puan) tarafından

İşte bunu merak ediyorum.. nasıl alacağım ki ben almadım görmedim derim diyor kendisindeydi en son derim diyor

+1 oy
(16,477 puan) tarafından

Bizim dememize göre değil de neye gücün yetiyorsa onu yap bence. Biz ne dersek boş. Mesela hayatından çıkar desek buna imkanın var mi? Birde hangi amaçla alip götürdü. Sana mı güvenmiyor. 

(249 puan) tarafından

O almış onunmuş.. bende dursa kaybolurmuş çalan eden olurmuş

+1 oy
(607 puan) tarafından

Neden aldı önemli olan budur 

(249 puan) tarafından

Bende durmasini istemiyormuş kaybolur çalınır hirsiz felan çalar diye

(607 puan) tarafından

Sen yerini biliyormusun ortak bildiğiniz bir yere koyun

(249 puan) tarafından

Ben biliyorum nerede olduğunu ama ulaşamiyorum oraya

+1 oy
(528 puan) tarafından

Mesajla delil topla polise şikayet et atınlar geleseye kadar da kendine elletme hiç bir işini yapma madem göstermelik kandındırdın ben de göstermeliğim de

+1 oy
(5,261 puan) tarafından

Bence ya borcu yada birine verecek durup dururken nerden evdeki altın aklına düşmüş 

+1 oy
(3,356 puan) tarafından

Bana güvenmeyene bende güvenmem 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
8 Nisan 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Es25 (3,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,112 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,214 göst.

Kategoriler

1,451,110 soru

23,826,049 cevap

318,613 kullanıcı

...