0 oy
222 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (473 puan) tarafından
Merhaba kizlar ben evde boş boş oturuyorum akşama kadar. Canım sikiliyo eşim tek çalışıyor oda serbest meslek ve yetemiyo malesef. İki buçuk yaşında kızım var ve ikinciye hamileyim altı aylık. Bende evde biseyler yapmak istiyorum. Elimden herşey gelir. Lif ,yazma ,vs.  Yani istediğim de yapamadigim bişey yok. Evde neler yapabilirim satılacak. Ve bı sayfa açmak istiyorum ama ne üstüne açsam daha karlı olurum sizce. Fikir istiyorum eve katkıda bulunmak icin. Yada sizler biseyler yapıyor musunuz   

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hevesini kırmak istemem ama lif yazmaya eskisi gibi ragbet yok artık. Baska seyler mi dusunsen acaba
(473 puan) tarafından
İşte ne olabilir onu soruyorum.
tarafından
Amigurumi yapmasini biliyosan onlar daha cok tutuluyo canm
-Reklam-
0 oy
(6,158 puan) tarafından
Dolap uygulamasinda sata bilirsin gitmediğiniz kiyaferler ayakkabı vs topdan birseyler alip dolap uygulamasinda satabilirisniz ben birsey yapmıyorum ye ic oglumla yatis bol bol:) dolap uygulamasi  dene bence allah yardımcınız olsun
(473 puan) tarafından
Amin cnm sağol
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Ben network işi yapıyorum instagram üzerinden 2 ay oldu ilk ay 300 lira bu ay 570 lira kazandım gidt gide artıyor 
(853 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ugras olmuş sizin icinde
(3,504 puan) tarafından
Kız ne isiymis mi o nasıl oluyo
(2,246 puan) tarafından
Biobellinda hatta burda post paylaşmıştım başladığım zaman da instagram iş hesabı açıyoruz broşür vs paylaşıyoruz Bayanlara istek atıyoruz işi merak edenler msj atıyor bilgi veriyoruz whatsap grubumuz var ordan daha sonra arayıp daha detaylı bilgi veriyoruz üye olunca da para kazanıyoruz ve yaptığımız üyelerde üye buldukça git gide ekibimiz büyüyo onların bulduğu üyelerden de para kazanmış oluyoruz isterseniz whatsap grubumuza gelebilirsiniz sadece hanımlar var
(3,504 puan) tarafından
Üye olup herhangi bi şey satmiyo musunuz canım sadece üye mi toplamak gerekiyor
(2,246 puan) tarafından
Başlangıç paketi var onu alıyorsun 1 alana bir bedava 20 gün sonra ödeyebilirsiniz o süre zarfında istersen o ürünleri satarsanda kar elde edersin bem sadece üye odaklı çalışarak bu parayı kazandım
0 oy
tarafından

Canım puffy ipten bebek battaniyesi orebilirsin,hem çok güzel oluyor hemde su an çok moda ve cok kolay yapılışı♥️bide çocuk tokalari örüyorlar onlarda çok hos 

image

image

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Bebek kiyafetine ilgi çok olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 319 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
24 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 289 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aslkyx (311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,171 soru

24,397,352 cevap

349,845 kullanıcı

...