0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün aradi beni dış cephe yapılacak kişi başı 5 bucuk dedi bende toplantı niye yapıp herkesten onay almıyorsun aramayla olacak iş bu değil ayrıca eşimi arayın beni değil dedim. Eşimle konuşmuş eşim de babamdan için babamin çevresi çok geniş oda getirsin bir mutahit demiş evirmis çevirmiş yok aynı malzemeyi kullanmaz bilmem ne diye . Guvenmeme sebebimiz de daha önce alt katta birşey yaptırdı bizden kişi başı dünya para aldı babam da geldi baktı babam da o işi uapiyor yıllardır usta he asla bu fiyat tutmaz dedi ses etmedik olan olmuştu. Eşim de babamı aramış babamda tanıdığı muthati almış gelmiş adam da kişi başı 3 bin düşer en fazla oda  tahmini demiş . Şimdi beni aramış yönetici yönetici benim de siz kafaniza göre usta getiremezsiniz de saydırdı bende sinirlendim sen kimsin ya yan kesicilik mi yapcaksin fiyat orta da bizim sana verecek alkol paramız yok kusura bakma dedim kpaattim. Eşime anlattım eşim de aramış bunu bağırmış çağırmış eşimi değil beni aricaksin diye . Sorum şu ben tek tek herkese gezip fazla fiyat söylüyor en fazla tutacak olan bu diyor başka mutehit diyim mi sizce yoksa milleti kandırıp imza alıp yine cebe para atacak 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Git söyle yavrum hepsi tepki gösterdi mi.bak nasil keser sesini 

Bide ev sizin mi kira mi kira ise vermek zorunda mısınız ki
tarafından
Sinir etti bizi her seferinde cebe para atma peşinde
 Bizim canım ev samsundaki evim
tarafından
He tamam anladım cnm
Bence ara hepsine söyle deki böyle böyle kimse vermesin kişi başı 2.5 milyar kar edecek aklınca
tarafından
Doyurmaadik bu pisligi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haram olur aldığı para ama senden bilecek musallat olacak bu defada bu insanlar ne vicdansız ya
tarafından
Yok korkmaz tabi ozaman toplantı şart parada kolay kazanılmıyorki sonuçta
tarafından
Yapmıyor asla toplantı ben buldum siz şu kadar verceniz diyor
tarafından
Ozaman canım sana düşüyor tabi parayı vermek istemiyorsan söyle herkes bilsin
tarafından
Ne vermicem canım soylicem he millet versin gene vermicem versin mahkmeye de ağzına edim onun
tarafından
Bencede ya bu ne biçim düzen
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Canım böyle durumlarda toplanti yapılır bikac usta çağrılır fiyat biçer en uygun neyse ona yaptırılır 
tarafından
Yapmıyor canım hatta bir tamir yaptırdı onu yaptırdı ben yaptırdım verceniz para diye diretti bize kendi kafasına göre karar veriyor niye avanta yiyor
(1,555 puan) tarafından
Kim getirdi onu yönetici die sallamayin valla onu kesin o cebe atcak parayi
tarafından
Ne bilim ben valla canım atmışlar imza zmaaninda
0 oy
tarafından
Tabikide söyle para kolaymi kazanıliyor
tarafından
Çıkacam akşam tek tek canim
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Annemlerin de sitesinde dış cephe yalıtım olucak diye bir sürü para topladı yönetici ama adam bütün parayı yemiş barlarda bence uyar herkesi 
tarafından
Bizimki de aynı canim hiç merak etme dicem tek tek herksse
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Söyle tabiki bilmeyen verir ne bilsinler sen uyar herkes tepki verirse bisey yapamaz 

tarafından
Veriler büyük ihtimal herkes para kirptiginin farkında
0 oy
tarafından
Söyle herkese ay,yazık değil mi yoldan mi süpürüyoruz parayı. Mutlaka uyar
tarafından
Uyarcam canım Allah yedirmesin her seferinde aynısını yapıyor
tarafından
Haram zıkkım olsun pisli.k
tarafından
Amin amin canim

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 255 göst.
0 oy
24 cevap 1,116 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 606 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 447 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,561 soru

24,073,983 cevap

330,822 kullanıcı

...