Dün aradi beni dış cephe yapılacak kişi başı 5 bucuk dedi bende toplantı niye yapıp herkesten onay almıyorsun aramayla olacak iş bu değil ayrıca eşimi arayın beni değil dedim. Eşimle konuşmuş eşim de babamdan için babamin çevresi çok geniş oda getirsin bir mutahit demiş evirmis çevirmiş yok aynı malzemeyi kullanmaz bilmem ne diye . Guvenmeme sebebimiz de daha önce alt katta birşey yaptırdı bizden kişi başı dünya para aldı babam da geldi baktı babam da o işi uapiyor yıllardır usta he asla bu fiyat tutmaz dedi ses etmedik olan olmuştu. Eşim de babamı aramış babamda tanıdığı muthati almış gelmiş adam da kişi başı 3 bin düşer en fazla oda tahmini demiş . Şimdi beni aramış yönetici yönetici benim de siz kafaniza göre usta getiremezsiniz de saydırdı bende sinirlendim sen kimsin ya yan kesicilik mi yapcaksin fiyat orta da bizim sana verecek alkol paramız yok kusura bakma dedim kpaattim. Eşime anlattım eşim de aramış bunu bağırmış çağırmış eşimi değil beni aricaksin diye . Sorum şu ben tek tek herkese gezip fazla fiyat söylüyor en fazla tutacak olan bu diyor başka mutehit diyim mi sizce yoksa milleti kandırıp imza alıp yine cebe para atacak