0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (6,337 puan) tarafından
Kızlar hiç yemiyr 6 aylıktan beri toplasan bir yumurta bile yememiş peynır yumrta veryroım ağzından çıkaryr az demin youtu.be den baktım bi tarif ne yaptysam yemedi oyuncak sanıyor akşam emiyor sabaha kadr yarım saate bir kalkıyor 

8 Cevaplar

0 oy
(7,808 puan) tarafından
Kahvaltı en önemli öğün canım sevdirmeye çalış labne peyniri falan denedinmi krep yap pankek yap çocuklar sever öyle şeyleri bebek poğaçası yapabilirsin kek yap.
(6,337 puan) tarafından
Kız hergun oyle yapyr ıyemiyır
(7,808 puan) tarafından
Poğaça yap yarın için belki onu sever.
(6,337 puan) tarafından
Cnm geçen normal poğaça yptım verdım param parça etti ama bebek poğaçası hiç ypmadım tariflere baktım bebek tarhana sı dyor oda evde yok
(7,808 puan) tarafından
Demekki iştahsız bir çocuk olacak sağlığı yerinde olsunda zamanla oturur yeme düzeni sıkma canını.
(6,337 puan) tarafından
Ancak meme yıyor :( kilosu falan iyi byle yememeye devam edrrsse kiloda kalmayacak
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bnm kızımda hic yemiyor ne yumurta ne peynir üzülüyorum ama nabaym çok şeyler denedim yok artık saldım nabaym
(6,337 puan) tarafından
Kaç aylık cnm
(1,015 puan) tarafından
17 aylik
(6,337 puan) tarafından
Vala maşallah milletin çoçugu yıyor maşaları yanı gözüm yok bizim çoçuklarda yemiyro
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Gece emmesini azalt canım her uyandığında emzirme emzik alıyorsa onu ver hem gece uykuları düzene girer hem kahvaltısını yapar 

Bide benim kendi görüşüm bu ben 6 aylıktan beri kızıma hep bizimle beraber yemek verdim arada bişeyler yer ama kahvaltı olsun öğle akşam yemekleri olsun hep sofrada bizimle yer 19 aylık şimdi yemek hazır olunca babasını çağırır sofraya yemek hazır diye 
(6,337 puan) tarafından
Cnm emzik almıyor bide benm kızım çok sinirli uyanınca çok felaket bağırıyor emzrimesem tekrar uyumaz maşallah senin kızına benm kızımda mama sandalyesi de otryoyıruz yerde otırsa sıcak yemeğe dalar hepsini döker
(3,818 puan) tarafından
Bizde masada yeriz canım yemeği öyle alıştırmak istedim allah tan alıştı da
Bir iki gün emzirme canım konuş falan alışır zamanla
(6,337 puan) tarafından
Ayy emzrmesem göğüslerim şişer mastıt olurum
(3,818 puan) tarafından
Gece boyu zırt pırt emzirme demek istedim canım normal zamanda emzir
(6,337 puan) tarafından
Ayy gece kıızm çok sinirli bnde çok istyroım kalkamsın yarım saate kalkıyor kıyameti kpprayor
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle bu saat oldu hiç bisey yemedi aç uyudu hep göğsümü istiyor pütürlü sey asla yemez hep çarba tarzı istiyor ne yapacam bende bilmiyorum ya
(6,337 puan) tarafından
Bnde çorba veryrıum ama akşama kadr küçük bir tabak ancak yıyer artık ne yapacagımı şaşırdım off allahım sen yardım et:(
0 oy
tarafından
Benimki de haşlanmış yumurta, peynir domates salatalık felan yemez hiç. Peynirli domatesli yumurta pişirdiğimde yer, pankek krep yer patates kızartması yer, kahvaltılıkları bunlar işte, 17 aylık benim oğlanda, pankek yiyeceği zaman bir tanesini normal yiyorsa sonra parçalamaya başlıyor bende ne kadar yerse artık diyorum parçaladıktan sonra alıyorum biraz oynuyorum sonra tekrar mutfağa gidip yemeye devam ediyorum, öyle olmazsa doğru düzgün ağzına sürmez 
(6,337 puan) tarafından
Peynirli domatesli yumurtayı nasıl pişiryorusun meselq yemedi 2  saat geçti braz oyaldım yıne yemedi ağzındakiler baktım hepsi yerde
tarafından
Domatesi kesiyorum küp küp, onu biraz pişirip yumuşatıyorum, üzerine peyniri koyuyorum sonra da yumurtayı ekliyorum valla onu severek yiyor, sade yumurta pişirsem onu yemiyor ya peynirli ya da böyle karışık yiyor
(6,337 puan) tarafından
Hee cnnm ekmeğe batırp veryon demiyor bu çiğniyor atyor
0 oy
(269 puan) tarafından
Pankek denedin mi yarım muz bir yumurta keçiboynuzu unu yulaf unu vb unları karıştırıp karıştırıp pankek yapıyorum pişince de fıstık ezmesi veya bal sürüyorum çok seviyor 

Ya da normal de yumurta yemez ama simitle beraber çok sever bende böyle yedirmeye çalışıyorum her gün bişey dene damak zevkine uyan bulursun muhakkak 
(6,337 puan) tarafından
Vala pankek kaç kere verdım param parça yptı geçen gün poğaça yaptım kum gbı etrafa saçtı penyir yumrta drek ağzından çıkaryı yulaf unu bzde yok vala
0 oy
(2,594 puan) tarafından
11-15 ay arası her sabah 1 yumurtayı ya omlet olarak ya pankek içinde falan yerdi az kaşar peynir vs ama şuan 19,5 aylık hiçbirini ağzına sürmüyor kahvaltıda yediği tek şey zeytin domates salatalık benim ki emmiyorda gündüz mama da yemez zaten iştahsız ama artık çıldırma noktasındayım içtiği tek çorba yayla yediği köfte patates tavuk et bu kadar çeşit yok
(6,337 puan) tarafından
Yaa hiç birini yemez belki çorbq ekmek doğrasm yer okdr zeytın nasıl veryon kızım yemiyor çıkaryr ağzından
(2,594 puan) tarafından
Yemeyen çocuk çok zor valla canım bilirim benim ki de istemeyince hemen çıkartıyor ağzından zeytini direk çekirdeğini çıkarıp veriyorum seviyor çok yiyor hata bir ara zeytinin içine gizliyordum yumurtayı artık anlıyor sadece zeytin değilse çıkartıyor
(6,337 puan) tarafından
Bnnm kız çiğniyor atyro
(2,594 puan) tarafından
hiç sevdiği bişey yok mu canım
(6,337 puan) tarafından
Vala çorba içiyr:( kahvaltı olarak yemiyro yıne bir kaç tarıf deniyecem
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bizde ayniyiz 17baylik öncesinde her gün yumurta günlük yoğurt yemek vs yerdi şimdi anca süt süt sut
(6,337 puan) tarafından
Bugune kadr 1 yumurta bile tam bitirmemş emzdryırum ancak meme

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 421 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Leila (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
30 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,141 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 214 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,000 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,459 soru

24,085,970 cevap

331,474 kullanıcı

...