0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bizim gibi olan var mı merak ediyorum kızım 3 yaşında ne derse yapıyor hergun markete çıkarıyor eline birsey alıyor eşim,  yapma dediğimi verme dediğimi inadınaymis gibi alir verir heryer boya olur vs hiç sözümü dinlemiyor kendisi çocukluğunu yaşayamadığı için yapıyor sanırım bunu ama çocuk hayır ne bilmiyor 

10 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından

En İyi Cevap
Erkekler çocuk yetiştirme konusunda kadınlar kadar bilgili değil maalesef. Art niyetli değildir tabiki babası olarak onu mutlu etmeye çalışıyordur ama her şeyin bir sınırı var. Hayırı bilmeyen çocuk çok zor ilerde seni çok yorar.
tarafından
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ileride ne zorluklarla karşılaşacak hayat bu hayiri yetinmeyi bilsin diyorum ama yok
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Aynı benim eşim 24 saat oynar hic yorulmaz öte git demez kizimda haliyle beni takmiyo 
tarafından
Aynen öyle gündüz sözümü dinler akşam babası gelince hiç takmaz ondan ister herseyi
(22,057 puan) tarafından
Aynen askom valla kac 2.5 yaşında bnmki senin ki kac
tarafından
1 ay sonra tam 3 oluyor benimki de , imkanım olsa kırsa dökse hicbisey demem kızıma diyor o derece bi aşk mı deyim ne deyim:D
(22,057 puan) tarafından
Kiziyoz ama guzel aslinda boyle ilgilenmeleri düşünsene hic oynamasa sevmese ilgilenmese Ozaman da ilgilenmiyo deriz bosver kiz simartsinlar bida ne zaman bu yaşları görecek
tarafından
Yaaa tabii orası öyle çok şükür <3
0 oy
(163,564 puan) tarafından
bu cok tartismaya acik bi konu boyle her dedigini yapip simarmadan buyuyende var tam terside 
tarafından
Hadi şımarmayi geçtim sözümün hiç mi önemi yok yani o da sinirimi bozuyor
(163,564 puan) tarafından
bazi erkekler oyle malesef aldikca mutlu ettikce hoslarina gidiyo
tarafından
Ooo gidiyor hoşuna gitmez miii
0 oy
(17,409 puan) tarafından
Benim eşimde dedigin gibi maalesef. Biç anne otoritesi olusturamiyorum. Aslinda babasi evde yokken acayip uyumlu bir çocuk ama babasi eve gelince beni takmiyor. 
tarafından
Valla bizde de öyle gün içinde hiç sıkıntı yok tamam annecim der akşama aziyor çocuk ahh ah
0 oy
tarafından
Kiz benimki şimdiden böyle 14 aylık deli gibi kızı sevinsin de ne olursa olsun modunda tek çocuk istedigim için ve bazı sebeplerden dolayı bende bisey demiyorum :)
tarafından
İlgilenmesi çok güzel birseu tabii ki ama biraz  yetinmeyi bilmeli diye düşünüyorum ama sınır yok malesef :) kotuluk eden babari okuyunca yine şükür diyorum tabii :)
tarafından
Tabiki de iyle canım:)
0 oy
tarafından
Yanlis canim o cocuk ilerde senin sozunu dinlemez hükmün gecmez eşinin yaptigi saygisizlik ve yanliş 
tarafından
Şimdiden dinlemiyor ki zaten 3 yaşında büyüyünce hiçte dinlemez valla
tarafından
O cok sıkintı canim eşinin sana saygi duymasi lazim ki cocuklar buyukleri ornek alirlar
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Geneli böyle ama ben eşime etkili yazi bulduğum an atarim etkilenir ufak oğlum daha ama şimdiden akt yapisinj yapıyorum esim 10 gun olmuyi4 gelince kitamam diyo dayanam sito ama yoku bilmeli hayir annecim 1 tane alma hakkimiz var dedifimde dinlemeli yere yatip ağlıyarak yaptırmasin oyuncakda mesala  paramiz yok annem dedigin de cikmali  alirsa ne mutlu bana 10 gunde gelcek babasi ozaman ödül olarak kralini alsin  ama herseyin sınırını bilmeli çocuk babalar bu konudaki zayiflar
0 oy
tarafından
Eşimde çocukligunu yaşamamış ama öyle davranmiyor hersey kararında bizde
tarafından
MasaAllah ne güzel böyle olmasını isterdim bende
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Bizimkine de ben aburcuburu  keselim eve alma dedikçe çocuk istiyor diyip eve dolduruyor he allahim  ya
tarafından
Valla benimkide öyle anlamıyorlar niye böyle bilmiyorum
0 oy
(23,470 puan) tarafından
Çocuğa zarar verir.bu. hem kısa hem uzun vadede. Annenin yok dedigine baba babanın yok dedigine anne karismayacak. Kendimizden biliyorum. Bu yüzden evde hep sorun çıkardı. Annem babama karşı bizi korur babam da anneme karşı korurdu. Şimdi şimdi anliyolar yaptıklarının yanlış oldugunu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 250 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugbaceylan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 147 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneysen10 (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 414 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneysen10 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 648 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,369 soru

24,182,403 cevap

336,392 kullanıcı

...