Sürekli yazıyorum kusura bakmayın. Eski eşimden ölüm tehditleri alıyorum. Beni hep takip edeceğini söylüyor. Ailesi kendinden beter. Bir bırakıyor, bir tekrar evlenmek istediğini söylüyor. 5 sene şiddetle esir, köle hayatı yaşadım. Her şeyimi aldılar. Tükendim. Ailemin yanına geldim. Eski eş, el iyisi. Kartları patlatıyor. Benim üstüme de kredi çekmişti, çalıştığımda kartımı almıştı. Ama kendini milyarder gibi tanıtıyor.
Kpss var. Tutunmaya çalılıyorum. Bir güvencem yok, gücüm yok. Kabus gibi, geçmiyor bitmiyor.
Birine derdimi anlatınca, bu nasılsa bunlara katlanmış, affetmiş diyip, kendileri de aynını yapıyor. İnsanlar çok çıkarcı. O yüzden içime atıyorum kimseye anlatmıyorum.
Beni anlayacak tek bir insan olsun istiyorum. Çok yalnız hissediyorum. Fikrini değiştirmeyecek, bana çıkarla yaklaşmayacak, mantıklı, adaletli, doğru yönlendirecek, anlayışlı olacak tek bir insan.
Şiddet gördüm, birkaç kez darp gördüm. Ölüm tehdidi aldım diyorum. Olay hukuki değil, sen kafanda bitireceksin, diyorlar. Ben düşünmesem bir şey olmazmış. Bir şey yapamazmış. Yapanlar nasıl yapıyor. Hep dua ediyorum. Eski eş, beni unutsun, benden nefret etsin, yoluna baksın. Ben de bir kez olsun nefes alayım, düzlüğe çıkayım.
Hukukla alakası yok bu durumun, psikiyatriye gidip ilaç kullan diyorlar. Ben psikiyatriste gittim, anlattım, davranışlarıma da baktı. İlaç yazmadı ve beni psikoloğa yönlendirdi. Psikolog uzaklaştırma ve elektronik kelepçe önerdi.
Hep iyi olmaya çabalıyorum ama bu beni yoruyor bir süre sonra. Kendimi bırakıp başkalarının derdini dinliyorum, bunu seviyorum da. Güler yüzlüyüm herkese, derdimi de anlatmıyorum. Psikoloğa gittiğimi duyan komşulat diyor ki, "psikologta bir şey yok bunda dedi değil mi.".
Kendilerinin başına gelse, ya da eski eş böyle ölüm tehdidi alsa ortalığı yıkarlardı ya da hastalığa kalırlardı. Dert yarıştırıyolar. Bunda bir şey yok, diyorlar sürekli. Çözüm arıyorum. Ne olması gerekiyor.
Eski eş mi çok kötüydü, ben mi çok iyi niyetliydim, kaderim mi böyle bilmiyorum ama hiçbir şey düzelmiyor.
Şuan için tek başıma bir yol almak fikir olarak çok zor. Bir tane akıllı, adaletli insan yok etrafımda.
Şuan istediğim tek şey, ettiğim tek duam, eski eş beni unutsun. Onu ve kötü çevresini bir daha göstermesin Allah.
Sizden dua istiyorum. Bana dua eder misiniz?