0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kasimin 11

Aralığın 8

Ocağın 7

Şubat'ın 1 inde adet oldum kızlar günlerim bu şekilde devam önceden hep 7 sinde olurdum düzensizlik mi olmuş oluyor reglimde yoksa böyle bir kaç gün oynaması normal mi

8 Cevaplar

0 oy
(25,180 puan) tarafından
Benim 3-4 gün oynuyo kendimi bildim bileli :) 
tarafından
Benim.hep 7 siydi Selo ya 4 aydır oynuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mevsim geçişlerinde oynaması normalmiş ama her ay normal mi bilemedim 
tarafından
Valla bilmiyorum ki canım ya oynuyor 4 aydir
0 oy
(14,817 puan) tarafından
Bi kac gun gecikmesi normal bence canım her ay 30 çekmiyor neticede bi uygulama indirip ordan daha sağlıklı takip edebilirsin istersen ama 2 3 gün için problem etme derim
tarafından
Canım uygulama var peaap kullanıyorum ama hiç sasmazdi 4 aydır oynuyor acaba sorun mu var dedim
(14,817 puan) tarafından
İçin rahat etmiyorsa bi doktora görün canım ama bence normal mevsim değişikliği stres yönetimi her şey etken benim 7-10 gün gecikme olduğu oluyordu doktora sorduğumda o kadar olabilir dedi sanırım stresten de oluyor
tarafından
Çok sağol canım içimi rahattlattin
(14,817 puan) tarafından
Rica ederim canım şuan hamileyim öncesinde kontrol için gitmiştim o zaman sorduğumda öyle dedi yumurtaliklarimda veya hormonlarimda herhangi bi sorun görmemişti tabi sen gene de içim rahatlasın diye kontrole gidebilirsin
tarafından
Yine giderim canım içim rahat etsin diye ne olur ne olmaz ama bilgilerin için çok sağol ❤️
0 oy
tarafından
Canım kahve içmekten oluyomuş buhergün düzenli içiyorsan o çok etkiliyor demişti dr benimkide öyle
tarafından
Hadi ya canım her gün içiyorum cidden çok saisrdim suan
tarafından
Bende hergün içiyorum ya çok seviyorum bırakmadım düzenede girmiyo ı nedenle
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Kiz 3 5 gunden bisiycik olmaz benim 2 ayda bir oluyor 

Stres en buyuk etkendir
tarafından
Ah kuzum stres en baş zaten ahag
(5,439 puan) tarafından
Adet duzensizlerinin %70 mi strestendir canim korkma kanama miktarini uzunluguna dikkat et
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Normal bence kuzum düzene girer geri 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ben kendi bildim bileli hep oynar ama doğumdan sonra 3 ay düzenli oldu şimdi yine oynak normalde 28 adet olmam lazımdı daha olmadım bekliyorum ne zman kapımı çalacak:)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ebrararslan (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 252 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraperi (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,403 soru

24,071,827 cevap

330,697 kullanıcı

...