0 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Düşününki size tekrar fırsat veriliyor yaşadığınız hayatı en başa sarıp tekrar yaşamak ister miydiniz ve ilk neyi değiştirmek isterdiniz

Peki kızlar bir soru daha sormak istiyorum yaşadığımız bugün yarınların dünleri değil mi yani gecmiş zaman. O yüzden kim ne derse desin hep kalbinizin sesini dinleyin ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

30 Cevaplar

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Eşimle sevgili olmak yerine eğer beni gerçekten seviyorsan babamdan iste derdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oy oy..neler değiştirmezdim ki ama kızım var iyiki var. Bilsem kızım olacak hiçbirşeyi ellemez o çamurlu yollardan gene geçer gelirdim. 
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Ergenligimde yaptığım saçma sapan şeyleri yapmazdım
0 oy
(22,733 puan) tarafından
Gezmisim çok güzeldi. Hepsini yaşadığım için mutluyum . Ama sonuçları kötü oldu benim için. Yine olsa yine yaşamak isterdim heralde. Ama o kötü sonuçlardan dolayi çok güzel birisini tanıdım. Eşimi....
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Çok güzel bir kızım var o yüzden hiç bir zaman geçmişe gitmek istemiyorum bundan sonrasına bakmaya çalışıyorum
0 oy
(815 puan) tarafından
Bazı gereksiz insanları hiç hayatıma dahil etmezdim gerçi hep tecrübe ama olsun olmasalardı. Herşeye rağmen okurdum 
0 oy
(1,438 puan) tarafından
hic doğmama şansım varsa onu seçerdim 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
O kadar çok şey var ki değiştirmek istediğim.  Ama imkansız şimdi tek tek saymak fayda vermez kendimi yormayim
0 oy
tarafından
Ders calışır okurdum asla telefon kullanmazdım erkek arkadas yapmazdım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 691 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 37 göst.
8 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,468,005 soru

24,052,140 cevap

329,706 kullanıcı

...