0 oy
274 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (277 puan) tarafından

image

kiraciyim diye oğlana elbise dolabı almiyordum akşam bir hayır yapayım dedim durumu olmayan komşuma üzüm aldım götürdüm verdim dönüşte bu muhteşem şeyle karşılaştım atacakları sadece çekmece rayları bozuk başka sorunu yok raylarida değistirecem iyi mi ettim almakla sizce benimde böyle pahalı şeyleri alacak gücüm yok plastik çekmecelerde duruyordu oğlanın elbiseleri bunu görünce aldım atacak olan kişide abla al değerlendir ihtiyacimiz yok ondan atacaz dedi 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,621 puan) tarafından

Güzelce açık renge boya çekmeceleri tamir ettir kullan bence bez dolaptan daha iyi ve sağlam olur 

önce (277 puan) tarafından

Şu anlık boyayamam canım belki ilerde ama çekmeceleri tamir edecem teşekkür ederim 

-Reklam-
+2 oy
önce (18,754 puan) tarafından

Güzel dolap sıkıntısı yok gibi rayları değiştir kullan..Allah senin de dolabı veren kişinin de hayrını kabul etsin.

Ayn değiştirme yapacam canım amin Allah razı olsun kardeşim 

+1 oy
önce (5,892 puan) tarafından

e ne güzel denk gelmiş. taşınırken helak oluyor eşyalar. senin de işine yarar

Ayn canım yorumun için teşekkürler 

+1 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Benim maddi durumum var ona ragmen eski ayni boyle bir dolap buldum boyadim yeni modern kulo taktim.Parayla alacak olsam yaptigim dolabi alirdim o derece guzel oluyor.Hic eski diye takilmayin cok.da kullanisli duruyor.

İnan canım kiraciyim 5 yılık evliyim kendi dolabım çöp oldu gitti kiracı olunca böyle şeylere para vermeye kiyamiyor insan 

0 oy
önce (1,962 puan) tarafından

Sen iyilik icin cıkmışsın yola, Allah da sana nasip çıkarmış, daha iyileri de nasip olsun inşallah 

Amin inşallah canım cümlemize 

0 oy
önce (2,800 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın. Ben doğu görevinde kiracıydim bebeğe heves ettim oda yaptım. Bebek sonuçta 1 kere bile odayı kullanmadi bir de taşındık dolabın arkası çıktı falan. Eşyalar taşınınca kırılıyor çok pişmanım büyümeden eşya aldığıma. 2. Koltuk takımı ve 2. Yatak odası kullanıyorum 5 yıllık evlilik 3. Evim. Bu yaz 4. Eve tasinacagim 

Allah yardımcın olsun canım 

0 oy
önce (5,685 puan) tarafından

Ay mis gibi dolap kiz iste kaynanamin eski yemek odasi takimi bile bilmem kac paraya satildi eski tip varakli gibi ceviz kahverengi biseydi satildi gitti valla sen bu dolabi satmaya kalsan bi dunya para eder degerli bi dolap yani hic aklina kotu mu ettim diye getirme mis gibi dolap raylar degisince kaynak gibi olur hosuna gitmiyosa boya istedigin renge 

Yok rengi güzel beğendim teşekkür ederim canım yorumun için 

0 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Bence gayet güzel iyi yapmıssın almakla alınabilir ne olacak ki sil temizle mis gibi dolap işte güle güle kullan 😊

Teşekkürler canım sildim yerine koydum tamir edince eşyaları koyacam

önce (2,920 puan) tarafından

Ellerine sağlık 😊

Teşekkürler canım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 611 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 765 göst.
25 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
+3 oy
43 cevap 1,524 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
2 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gadasini Aldigimmm (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,724 soru

24,173,411 cevap

335,977 kullanıcı

...