0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Duymuşsunuzdur olumlu msj gönderin falan diyorlar ya. Hani dinde yeri var mı bilmiyorum ama geçen biri paylaşmıştı dua ederken olumsuz kelimeler yerine olumlu kelimeler kullanılması gerektiği hakkında. İkisi de birbirine benziyor.

Asıl konuya gelecek olursam ilk bebeğimde ilk aylar hiç kucağıma alamayacam düşer gibi geliyordu 24 haftalıkken doğdu ve yaşamadı şimdi ben evrene olumsuz msj mi gönderdim de öyle oldu. Yoksa öyle olacaktı da ben mi hissettim. 

2. Olarak da diğer hamileliğimde ilkinin etkisiyle erken olur kuveze girer korkusu vardı hastane çantamı bile ona göre hazırladım pompa,süt poşeti falan koymuştum. Gerçekten de bebeğim zaman ında doğmasına rağmen kuveze girdi. 

Sanki dedikleri doğru gibi ama dinimize aykırı mi acaba yanlışa düşmeyim diye düşünüyorum. 

Sizin görüşleriniz nedir konu hakkında?

13 Cevaplar

+1 oy
(54,204 puan) tarafından
Evrene mesajla degil Allah a duayla gerceklesir istekler. 
(4,385 puan) tarafından
+ benden
-Reklam-
0 oy
(163,561 puan) tarafından
evrene mesajdan falan anlamam.bi abdest alir yasin okur duami eder rabbimden isterim
tarafından
Orası amenna. Ama olumlu olmak da acaba hayatımızı etkiliyor mu diye soruyorum
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Pozitif düşünme anlamında herhalde. Pozitif şeyler düşünelim iyi şeyler olsun gibi
tarafından
Öyle de olabilir hani güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır misali
(2,493 puan) tarafından
Moralimiz bozuk ya da modumuz düşük olduğunda sanki bütün kötü şeyler üst üste geliyor gibi olur bende. Küçücük bir şeye sinirlenirim. Ama güzel düşününce tam tersi olur. Mesaj gönderme falan bilmiyorum tabii:)
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Şu evrenin numarasini banada versenize yaa bisey dicen ☺☺☺
tarafından
Havaya konuş canım onun için bı hatta ihtiyaç yok ki :D
tarafından
Suram ya ❤❤❤
(2,303 puan) tarafından
Mervim❤❤❤❤❤❤
0 oy
(8,330 puan) tarafından
Kulun kaderi iki dudağı arasındadir derler . Dile gelen ola gelirde der büyüklerimiz . Evren mevren bilmem ben . Güzel düşün güzel olsun diye boşuna denmemisler . Velhasıl demislerde demişler .. 

Yaşadıkların icinde çok geçmiş olsun rabbim korktuklarından emin kılsın seni .
tarafından
Amin inşallah canım sağolasın. Ya aslında güzel dusunmekle mantık aynı işte dediklerinin. Sadece kelime oyunu diyelim
0 oy
tarafından
Enerjilere çok inanırım. 
tarafından
Peki bilgin var mı? Yani dinimize zıt biseyler diyorlar mi?
tarafından
Mesela benim senden aldiğim enerji ❤️❤️❤️
tarafından
Kuantum düşünce tekniği diyorlar buna. Evrene gönderdiğin iyi enerji dönüp dolaşıp sana geri geliyor. Bazen derler ya aksilikler geldi mi üst üste gelir. Bu bir düşünce tekniği.Eskiler de mesela bebeleri yaramazlık yapınca düşersin yapma demek yerine  dusmeyesin derler . Mevlana' nin da bu konuyla alakalı sözleri var aynı düşünce de. Senin yaşadığın olaylara gelince de kaderde vardı ki yaşandı. Dini olarak geçen paylasilan post gibi hep ağzımızdan hayr çıkmalı ama bu demek değil ki buranın imtihan yeri olmadığı.

Bebişim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Ben inanmıyorum evrene mesaj falan ya
tarafından
Yani benim yaşadıklarım olacakları hissetmek mi o zaman
tarafından
Bence sen kendini cok strese soktun ilk bebeğin için bilemem hayırlısı da . 2 de 1 .deki acıyı yasiycam bişey olacak korkusuyla kendine cok stres yaptın diye düşünüyorum
tarafından
İşte tamam ben kendime stres yaptım zaten ama bebek neden kuveze girdi. Ben aylarca kuveze girerse korkusu yaşadım
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Gavurlar in icadı o ama  enerji olayına inanırım çünkü birebir hissediyorum enerji yi
tarafından
İkiside  benzer şeyler zaten isimleri farklı sadece
(12,271 puan) tarafından
Hayır isim görüntü konuşma şeklinden aldığın enerji
İle evrene  yolladığım şey nasıl aynı olur
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Evrene mesaj filan inanmam ama psikolojik bişe var bence. İnsan kendi kendini hasta olduğuna inanarak hasta edebilir. Dini olarak da bir sohbette duanızı sesli yapın diyo ya. Dua ederken filan duyabileceğim şekilde sesli söylerim. 
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Varmış öyle bir durum. Bir tanıdığım bana dedi ki kızının huysuzluğu için 40 gün her gece yatmadan önce anneciğim doğumun senin hatan değildi sen kendini suçlu hissetme sakın gibisinden konuşmamı ardından da sabah uyanınca günüm güzel geçecek dememi istedi. Ben hiç yapmaya fırsat bulamadım ama ablası yaptı ve çocuğu öyle böyle değil maşaAllah çok uysallaştı
0 oy
(3,026 puan) tarafından
Evreni yöneten yön veren Rabbime dualarında isteklerinde dikkatli olmak daima hayırlı olanı istemek ve Sebahat etmek evet olumlu olarak geri döner. Ama evren tek başına hiçbir şey veremez o yüzden evrenle mesajlamak sacma :)
0 oy
(3,026 puan) tarafından

Evreni yöneten yön veren Rabbime dualarında isteklerinde dikkatli olmak daima hayırlı olanı istemek ve Sebahat etmek evet olumlu olarak geri döner. Ama evren tek başına hiçbir şey veremez o yüzden evrenle mesajlamak sacma :)

0 oy
(850 puan) tarafından
Dua zaten tartışılmaz ama dediğiniz gibi olumlu bakmak ve olumlu düşünmenin etkisi de çok önemli diye düşünüyorum..Japonya'da bilim adamları bir çalışma yapmış bir kısım suya güzel şeyler bir kısım suya kötü şeyler söylemişler bir süre, ve o süre sonunda kristal yapılarının bile farklılaştığı görülmüş..bu arada yaşadıklarınız Rabbimin takdiri imtihanıdır kendinizi o şekilde kötü hissetmeyin ama..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 660 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 348 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde sevgisutcu (493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,302 soru

24,181,529 cevap

336,344 kullanıcı

...