0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar benim annnemlerin ora sanayi bölgesi bizim komşuların yerini de sanayii yapmak için istemişler bizim komşular da sattı bugün evi taşıdılar Sabah kahvaltıya çağırdık bı cnm sıkıldı bu kadar emek anı hersey buradaydı cnm annemlere geldim mi arada komşu kızını çağırdım bazen kahve yap geliyorum derdim çocukluğumuz burda geçti hep beraber simdi mahallenin yarısi gitti annnemlerin burayı da biri bakmaya gelecekmiş komşulara  dönümüne 1 milyon verdi adam o kadar mandalina bahçesi ev hepsi bomboş şimdi bugün giderken vedalaştık sarılıp ağladık cnm sıkıldı ya Bizim annemlerin evi de giderse bu kadar emek bu kadar anı hersey gider 

Bı yandna da onların adına seviniyorum çocuklarının evleri oldu bı yandna da zor ya çocukluğunun geçtiği yerin gitmesi eskiden bahçeye gidip annemler zeytin toplayalım dediklerinde zorsunup soylenirdik geceleri sokağa çıkıp oyunalr oynardık öğlen üstü yakan top lar cnm sıkıldığında kahve yap geliyom derdim arkadaşıma birinin çocuğu olduğunda ona giderdik nasıl diye merak ede ede dışarda sandalye ye oturup az sohbet etmedik canım sıkıldı gözlerim doldu ya...

2 Cevaplar

0 oy
(15,132 puan) tarafından
Değişim canım bu mecbur ayak uydurmamız lazım. Anılarımız hep varlar kalpler bir olsun. Biz de şuan 35 yıllık evimizden semtimizden taşınıyoruz iki haftaya zor anlıyorum seni 
tarafından
Evlenip giderken zor oluyor da en azından.geri geliyor sun annenin evine ama tamamen gitmesi evlerin yıkılması çok zormuş evler yıkılırken anıların da yıkılıyor sanki oturdum ağladım valla
(15,132 puan) tarafından
Evet evlenip giderken daha zor geldi bana da şuan daha da zor geliyor yine annemin evi dediğim bu benim de. Doğduğum büyüdüğüm mahalle neler neler yaşandı hep anılarda.
tarafından
Bnm de annemlerin evi cnm senin için de zordur şimdi mahalle hayatı zor bulunuyor Rabb'im hayırlısını versin herşeyin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay yine güzel paraya gitmiş    Bizim bütün cocuklugumuzun geçtiği yerlere  en büyük ceza evini diktiler  annemler camdan baksa askerleri mahkûmlarla bakisiyorlar

tarafından
Güldürdün beni kız onlar da bu yüzden sattılar iyi para verdi adam yoksa satmazlardi
tarafından
Akıllılık etmişler
tarafından
Bizim burayı isteseler annemler de verecek te isteyen yok
tarafından
Alırlar inşallah canım
tarafından
İnşallah cnm adam baktı düşünme aşamasında şuan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 217 göst.
10 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 802 göst.
0 oy
10 cevap 520 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 488 göst.
4 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (6,727 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,699 soru

24,609,460 cevap

364,009 kullanıcı

...