0 oy
168 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi

Doğup büyüdüğün ev nedense evlendikten sonra yabancı oluyor kavga et yada boşan aynı duzen ama sen kendine yer bulamıyorsun bide baban yoksa hepten yabancı 🥺

1 cevap

0 oy
(3,631 puan) tarafından

Benim yarama bastiniz arkamda sag gbilerdi evlendikten sonra esim disarida calistigi zaman annemlerde kalirdim diledigim gbi harwket ettm annem babam ebde bisi eksik olsnkartlarini elime verir sunu al bunu al derlerdi yada bisj heveslensem kart elinde gidip aliber derlr4di ele comert sofralari acikti bana hayli hayli ama simdj ikisi de rahmetlimer suan babaevim bana yabanci geliyo slguk geliyo onlad olmayonca tadi olmjto

tarafından

Mekanları cennet olsun hepimiz gidicez orda kavuşuruz inşallah.benimde babam biseye ihtiyacım olsa kızım bakma sen bana senin için ceketimi satarım derdii🥺

(3,631 puan) tarafından

Rabbim mekanlarini cennet eylesin cnm sira bizde biz guzel sicak bag kuracagiz evlatlarimiza sarilmaktan baska caremiz yok

tarafından

Öyle tabi Allah onları esirgesin

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 647 göst.
0 oy
10 cevap 445 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
4 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,144 soru

24,178,953 cevap

336,239 kullanıcı

...