Ben birşey kullanmıyorum ama şuanda ihtiyacım var. Kullanıp kaldırılabilir ek birşeyler aradım ve bunlar bana mantıklı geldi. (Tencere tahta kaşık biberon, mama kaşığı tabagi, kesme tahtası, bazı tavalarimi yani makinaya uygun olmayan şeylerini elden yıkıyorum)
Ahsap olan bambu su çekmez.
Metal olan ikinkatlininnust katı ayrılıyor. O şekilde istiflemmesindaha bı kolay olur gibi geliyor. Birde ahşabı onermezseniz diye bunu Alaçam son çare. Fiyatının agoznonunde bulundurun.
Ben tezgahımda bunu istemem bulaşık bezi serer onun üzerine koyarım makinaya girmeyenleri hemen kurular kaldırırım tatlım,gereksiz bence
Bence ikisini de alma alman gereken tek şey bezden kurutmalık hem de tezgahın üzerinde kaba gözükmüyor hem de zaten bulaşık makinesi kullandığımız için çok bir şey elimizde yıkamıyoruz.
Benim 2. Resimdeki olan metali vardı kaldırdım kilere koydum şu an sadece bulaşık kurutmalık bezi kullanıyorum fotoğraf eklerim buraya
böyle bir şey yıkadıgimu üstüne koyuyorum sonra bezi sıkıyorum bırakıyorum hem de tezgah üzeri kalabalık olmuyor
1,493,241 soru
24,398,603 cevap
349,934 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın