0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben birşey kullanmıyorum ama şuanda ihtiyacım var. Kullanıp kaldırılabilir ek birşeyler aradım ve bunlar bana mantıklı geldi. (Tencere tahta kaşık biberon, mama kaşığı tabagi, kesme tahtası, bazı tavalarimi yani makinaya uygun olmayan şeylerini elden yıkıyorum) 

Ahsap olan bambu su çekmez. 

Metal olan ikinkatlininnust katı ayrılıyor. O şekilde istiflemmesindaha bı kolay olur gibi geliyor. Birde ahşabı onermezseniz diye bunu Alaçam son çare. Fiyatının agoznonunde bulundurun.

image

image

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız ben Büşra bu kadar para verdikten sonra kullanmam ki süs. Niyetine kaldırrim..
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Görünüş olarak üstteki daha bi hoş duruyor gerçek bambuysa onu al derim değilse kullanışlı olmuyo ve kokuyo bakteri üretir full . Diğer türlü alttaki sana dağa iyidir daha kullanışlı uzun ömürlü olur 
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bambu olan uzun ömürlü olmayabilir sürekli ıslanacak ve kuruması zaman alır diğeri daha iyi ama çok kireç tutuyor alttaki siyah ben sevmiyor kurutma matı kullanıyorum bulaşık kuruyunca peteğin üstüne koyuyorum o da kuruyor 
0 oy
tarafından
Üsteki çok pahalı 

Alttaki iki güne paslanir 

En iyisi plastik almak hem uygun hemde kaliteli bence cnm ☺️
0 oy
tarafından
Alttakinin aynisini kullaniyorum cok kullanisli
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Altakini al canim
0 oy
(581 puan) tarafından
Ben 2.resimdekini 35 TL'ye aldım ucuzluk AVM.lerinde var bak istersen sende internette çok pahalı

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 314 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 870 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 417 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 289 göst.