Kızlar o kadar sinirliyim ki kaynanamlara gitmeden 1 saat önce kaynanamla beraber kalan teyzemi aradım geliyoruz haberiniz olsun falan dedim o da gelin gelin çok güzel olur dedi neyse gittik kapıdan girerken kaynanam dedi ki aboo siz bu çocuğu nasıl bu eve getirirsiniz anlamadım bende içeri girdim bi de baktım ki ne evde 4 çocuk hasta ve ateşleri var kaynanam diyor ben teyzene söyledim gelmesinler diye niye söylemedi dedi Allahım delirmek üzereydim evde öksürük sesi eksik olmuyordu eşim berbere gidecekti onu odaya çektim bizi de bırak 2 gün sonra ameliyatı var ben risk alamam dedim tamam anneme söyleyeyim dedi 10 dakika sonra geldi annem diyor biraz daha kalın bende dedim ki umrumda değil beni eve bırak herkes hasta evde dedim tamam dedi çıkarken de kaynanama dedim hani kusura bakma Kısa kaldık falan yok yok gidin keşke gelmeseydiniz dedi neyse öptüm çıktım baktım eşim surat asıyor eve bırak dediğim için ya çocukların ateşi var hepsi öksürüyor ve eve bırak dediğimde surat asıyor Allah için söyleyin haksız mıyım sinirlenmekte 2 gün sonra ameliyatı var hasta olmaması lazım