0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar o kadar sinirliyim ki kaynanamlara gitmeden 1 saat önce kaynanamla beraber kalan teyzemi aradım geliyoruz haberiniz olsun falan dedim o da gelin gelin çok güzel olur dedi neyse gittik kapıdan girerken kaynanam dedi ki aboo siz bu çocuğu nasıl bu eve getirirsiniz anlamadım bende içeri girdim bi de baktım ki ne evde 4 çocuk hasta ve ateşleri var kaynanam diyor ben teyzene söyledim gelmesinler diye niye söylemedi dedi Allahım delirmek üzereydim evde öksürük sesi eksik olmuyordu eşim berbere gidecekti onu odaya çektim bizi de bırak 2 gün sonra ameliyatı var ben risk alamam dedim tamam anneme söyleyeyim dedi 10 dakika sonra geldi annem diyor biraz daha kalın bende dedim ki umrumda değil beni eve bırak herkes hasta evde dedim tamam dedi çıkarken de kaynanama dedim hani kusura bakma Kısa kaldık falan yok yok gidin keşke gelmeseydiniz dedi neyse öptüm çıktım baktım eşim surat asıyor eve bırak dediğim için ya çocukların ateşi var hepsi öksürüyor ve eve bırak dediğimde surat asıyor Allah için söyleyin haksız mıyım sinirlenmekte 2 gün sonra ameliyatı var hasta olmaması lazım 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,582 puan) tarafından
İyimi kaynanan düşünceli. Esin de heveslenmis oturmak için ama yani zamanı da değil ki bi de çocuk ameliyat olacakmış kendisinin sizi hemen alıp götürmesi gerekiyor yani
tarafından
Evet çok sinirlendim onun kalkın eve bırakayım demesi lazımdı
(2,582 puan) tarafından
Neyse canım boşver bi süre asık olur suratı geri düzelir siz iyi olun da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman bıraksana aşarsa assin..bazen eşime.cok.kizyorum.bu konularda aşırı hassas anası babası olsa.eve koymaz..ama bnce haklı yaa..o evden içeri hayatta gitmezdim.. eşine Allah akıl fikir versin
tarafından
Ya onun biz söylemeden götürmesi lazımdı surat asması değil
tarafından
Aynen öyle o yüzden boşver ne yaparsa yapsın sen doğru olanı yapmışsın
0 oy
(163,443 puan) tarafından
dun seni gordum guzel kadinsin haa alakasix oldu ama neyse
tarafından
Teşekkürler canım ben seni görmedim ama çok güzel birisin gibime geliyor her seferinde
(163,443 puan) tarafından
ben seni gordum ☺ kalp guzellligin yuzune yansimis
0 oy
(1,662 puan) tarafından
En iyisini yapmissin canm.en sacma buldugum sey hastaysa hasta diyin gelmiyelim bizde de tam tersi hasta cocuklari.alip geliyolar bize Allah akil fikir versin bu kadar cahillik niye ya 
tarafından
Bende anlamadım söyledim bir de gelecez diye demesine gelmeyin evde 4 çocuk hasta
(1,662 puan) tarafından
Hasta olsa esin daha mi mutlu olacak surat asiyo o zamanda niye bakmadin olur bu arada gecmis olsun ameliyatta olacak demissin dahada dikkat gerekli
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Sen haklısın canım aslında eşin de haklı da ikinizin de haberi yokmuş sonuçta 
tarafından
Evet evde 4 çocuk hasta deşeler hayatta gider miyim ya
0 oy
(137 puan) tarafından
Benm kaynana da corona corona kalkıp evime gelmişti ertesi gün kızm da corona olmuştu ki rahatsız hasta bi insan başkasının evine nie gider ben çocuklar hasta olmasn diye anneme bile gitmiom :/ havalar soğuk
tarafından
Aynen öyle ya gerçekten söylemedi bile çocukların hasta olduğunu gelin gelin çok güzel olur dedi
(137 puan) tarafından
Bi annenin en hassas noktası evladdır iyi etmişsn kalkmakla canım
0 oy
(561 puan) tarafından
Ya Allah Allah erkeklerde ayri bı sıkıntı noluyo yani iki dk az görünce cocugu hasta edince bi tarafin tohtayacakmi sen haklisin ben olsam ben de kudururdum valla o kadar hasta cocugun icinde ne işiniz var ameliyat olmasa bile risk almaya gerek yok ya ve teyzene de tavir koyman gerektigini düşünüyorum bile bile cagirmaninn bı mantığı yok 
tarafından
Yok öyle yaptım giderken muhattap bile olmadım onunla sadece kaynanamı öptüm çöktüm
(561 puan) tarafından
İyi yapmışsın valla oh haketti

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,355 soru

24,097,777 cevap

332,199 kullanıcı

...