0 oy
938 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bazı sebeplerden kayınvalidemgil de kalmak zorunda kaldık bugün görümcemle küsüm oda geldi. Ayrı ayrı odalarda oturduk ekstra  yemeklerde bir araya geldik o yokmuş gibi davrandım. Ben pazara gittiğimde kayınvalidem 8 aylık çocuğunu dizine oturtmuş  düşürmüş halıya kazayla buda bir bağırmış bir bağırmış kayınvalidem o kadar mazlumdur ki hiç ses çıkarmamış ve 3 çocuğunuda o bakıyor birini okula getirir götürür en büyük oğlu anlattı yenge anneannem kardeşimi düşürdü annemde ona çok kızdı diye anne ne oldu dedim kadın gözleri dolu dolu oldu. İçime battı anne sonuçta öyle bilerek yapmamışsın kaza sonuçta madem o kadar kıymetli kendi baksın dedim. Ne biliyim kızlar çok garibime gitti sonra yemek yiyorduk kapıları çarpıp çıkıp gitti başka odaya sonra dedim anne ne oldu düşürdüm diye tavır yapıyor. Yaşıda neredeyse 35 ya ne biliyim kendide 3 çocuk annesi velhasıl kelam kayınvalidemde çok üzüldüm ya 

7 Cevaplar

0 oy
(11,068 puan) tarafından
Yazık kadına valla bende üzüldüm. Bakarken sorun Yok düşürünce sorun olmuş bile isteye yapmaz kadincagiz heralde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saygısız madem öyle bırakmasın çocuğunu bile bile yapmamış ki
0 oy
(163,323 puan) tarafından
gorumcenin problemlerimi var kaza bu tamam olmamali ama olmus bagirmaya ne gerek var
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Kadın bile isteye düşürmedi ya sonuçta alsın  kendi  baksın o zaman çocuğuna.. Yazık kayinvalidene ya öyle bi evladı olduğu için...
0 oy
tarafından
Ben kaynananin yerinde olsam bir daha asla çocuğunu kucağıma almazdım. 
0 oy
tarafından
Insan bilerek torununu dusurur mu bide annesi gorumcenin problemleri var biraz 
0 oy
(473 puan) tarafından
Yazık kadına bende çok üzüldüm yani hele mazlum bakti dedin ya içimde biseyler koptu geçen eşimle sabahtan evden çıkacaktık erkenden randevum vardı yol baya uzaktı ayrıntılı ultrasona girecektim kızımda 2.5yasinda normalde de çok hareketli düşer kalkar mroluk şişlik bitmezdi kayınvalidem e de bırakırdım o gün erken gideceğim için çocuk uyuyor oluyor diye kayınvalidem bize geldi bakmak için sabahın köründe o soğukta bizde gittik geldik dedi işte bı kaza oldu ya oğlum diye ezile büzule biseyler diyor bende sandım biri trafik kazasi falan geçirdi durduk dinliyoruz. Kızım biz gidince hemen uyanmış kayınvalidem de kahvaltı hazırlamış tavayı masaya koymuş normalde kızım sıcak elleme deyince hiç elemezdi onu görünce simardi mi artık bilmiyorum çok seviyor bileğini tavaya degdirmis yanmış hassas yeri bide 2 hafta olacak geçmedi tamamen kabuk falan atıyor neyse dedi bizde hiçbir şey demedik bana değilde oğluna anlattı gibi daha çok yakın hissettiği için belki de bende baktım kötü olmuş hiçbir şey demedim keşke bizi arasaydin evde krem yeri söylerdim sürerdin dedim sadece yapacak bişi yok üzme kendini dedim ters bişey demek aklımın ucundan bile geçmedi kayinvalidene çok üzüldüm kızıdır Cat pat konuşur tamam ama kadın bile isteye bişey yapmamış kapı baca çarpmak falan abartmış
tarafından
Aynen öyle zaten torunlarına çok düşkün o kendi çok üzüldü düşürdü diye sonra çocuğu hiç kucağında almadı  ben benimkini verdim bulaşıkları yıkamak için kadın dedi kızım çocuğuna sen bak ne olur ne olmaz bende olur mu anne çocuk bu düşe kalka büyüyecek bişey olmaz dedim yani ama gerçekten içim cız etti

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 356 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simitcikiz (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,248 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simitcikiz (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.

Kategoriler

1,468,052 soru

24,053,071 cevap

329,782 kullanıcı

...