Hayırlı günler hanımlar... dünden beri ćıkmıyo aklımdan buraya yazıp içimi dökmek istiyorum
Dün akşam bi kaç aile bi parkta toplandık oturduk çocuklarla falan eşimin akrabaları oluyolar, çocuklar koşturuyodu benim özel gereksinimli çocuğum var 4 buçuk diğer çocukta 9 yaşında neyse benimki kızla oynamak istedi peşinden ayrılmadı kız uzandı babasının yanına benimkide diz üstü oturup kıza yaslandı oyun istiyodu kızda mızmızlandı, annesidr ne mızmızlanıyon itsene üstünden çocuğu dedi o an bilmiyorum niye bişey demedim yani çok kızıyorum kendime içim içim yiyo dündrn beri
Yanımdaki diğer kadın dedi güleren ne demek itekle çocuğu dedi, oda diyo işte savunabilsin kendini diye diyorum
Tamamda küçücük çocuğa karşımı savunsun yani bildiğin çocuğu üstündrn o tarafa ar diyo
Yani diyebilirdi kızım kalk doğrul zaten senden uzaklaşır çocuk
Eşimde rahatsız oldu bu durumdan 5 dk sonra kalktık o ortamdan eve geldik , biz böyle durumlarda ortamdan uzaklaşmayı tercih ediyoruz ama içimde çok kaldı niye bişey demedim
Bu şahıs lafa geldimide ayy her Abdullahı gördüğümde ( benim çocuğu ) o gece uyuyamıyorum ona üzülmekten diyen biri , ne kadar samimi olabilirki dün akşamki hareketinden sonra