0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,038 puan) tarafından
Bı buçuk yaşında doktora götürdüm tahlil yaptı temiz çıktı çok şükür .ishal için toz ilaç kullandık bağırsak düzenleyici verdi o daha kötü yaptı biraktik.gunde dört defa yapıyor .muz patates veriyorum ama geçmiyor zaten çok zayıf daha çok kilo kaybı oldu ne yedirebilriim .doktorda geçer bekle dddi .bişey yemiyor yediremiyorum istahsiz

7 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bağırsak düzenleyicinin daha kötü yaptıgı kanısına nasıl vardın. Doktor dediyse bırakmaman lazım sonra geçmez tabi. Bir süre ters etki ediyormuş gibi olabilir ama düzene girecek zamanla 
(1,038 puan) tarafından
Çok aşırı afedersin su gibi yapmaya başladı .hata mı ettim bırakmakla acaba
(25,181 puan) tarafından
Bagırsakları tamamen boşaltıp temizlenip düzene girecek keşke bırakmasaydın.
(1,038 puan) tarafından
Haklısın galiba teşekkür ederim uyardigin için orda yanlış yaptım sanirim
-Reklam-
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bugün benim kızımda ishal oldu uyurken hiç yapmazdı sabaha karşı ağlayarak uyandi ve bezi taşımıştı baya su gibiydi 4 kez yaptı aynı şekilde eğer yarında devam ederse doktora götürucem 8 aylık benimkide ins distendir diyorum
(1,038 puan) tarafından
Dişe çok baglamiyorlar hemen rotavirus adenevirusten supheleniyorlar test yaptiriolar inşallah geçer kuzum geçmiş olsun
(1,543 puan) tarafından
Saol canım sizede geçmiş olsun
0 oy
(163,560 puan) tarafından
kirmizi patatesle pirinci hasla yaa lapa yap yedir yada hasladigkn suyu icir hemen kesiyo
(1,038 puan) tarafından
Tatlı patates mi deneyim hergun patates pirinç laapsi yapıyorum çocuk bıktı artık yemek istemio
(163,560 puan) tarafından
aynen tatli patatesde deniyo
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Rota virüs testi yapıldı mı
(1,038 puan) tarafından
Evet ondan şüphelendi çok şükür temiz ciki
0 oy
(99 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım.oncelikle benim bebeğimde aynı böyleydi bende o tozdan kullandım. Hiç faydasını gormedim benim kızım tam 10 gün öyleydi bide kusuyodu.ben kızıma summak sıcak suya koydum iyice rengini verdi o suyunu bı tatlı kaşığı icirdim.bi sabah bı aksam.ister inan ister inanma cnm.sadece bı gün verdim ve ertesi gün kızım.sadece bı kere altına yaptı ve iyileşti.bol bol yemeginide yedi.
(1,038 puan) tarafından
Ya öle mi teşekkür ederim canim
(99 puan) tarafından
Ne demek rica ederim.Cnm kırmızı toz olanı değil ama.hani o kahverengi olan varya çok ekşi iste o summak.toz değil o
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Toz ilaç dediğin büyük ihtimalle maflor yada reflordu  kesmekle hata etmişsin devam et yoğurt yağsız pirinçli yoğurt çorbası yağsız yiyecekler yedirmeye çalış çikolata cips aburcubur tüketiyorsa onlara bir süre ara verin bol bol su için susuz kalmasın istersen tekrar doktora götür serum taktır uzun süre isal vücudunu susuz bırakmış olabilir geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
(1,038 puan) tarafından
Kuzum reflor ona devam ediyorum başka bı şurup verdi bağırsak düzenleyici onu bıraktım yok kesinlikle abur cubur vermiyorum geçmezse tekrar goturcem
(1,069 puan) tarafından
Devam et canım ilaçlara bazı ilaçlar düzenli kullanımda etki eder isal olduğu için iştahı olmaz iyice zayıflar bünyesi
0 oy
tarafından
Valla canım şimdi lincleyenler çıkar beni:))) ama ben çocuklarım ishal olduğunda kaçak çay var ya bildiğimiz o dan demleyip veriyorum. Kendime kaçak demlerim ondan çocuğa da veririm iki üç içmeye geçiriyor . Normalde biraz kabız yapar ya o yüzden ishali durduruyor. 
(1,038 puan) tarafından
Ben bı iki kaşık kahve de verdim çayda verdim ama etkilemedi ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 206 göst.
31 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 274 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,487 cevap

336,304 kullanıcı

...