+1 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
21 aylık kızlar 2 gündür ishali var başka birşey yok bugün zinco verdim bı sabahtan beri 3 defa ishal yaptı gecede baya sulu yapmış pijamasina kadar ıslanmış neden olabilir ne yapsam iyi gelir kaynanamın evindeyim çocuğa ne bulurlarsa veriyorlar ben gormedigimde diyorum ama anlamıyorlar acaba ondan mı kaynakli yoksa usutummu anlamıyorum bugün bı mecbur kızımı gorumceme emanet ettim yukarıya çıkıp çocuğun bezini alacağına kendi oğlunun kullanılmış bezini takmış nasıl sinir oldum bez bıraktım 2 tane aceleyle ikisinide doldurmuş sabah anahtarıda bıraktık gelip temiz bez almamış

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Muz yedir haşlanmış patates yedir iyi gelir 
(3,102 puan) tarafından
Şuraya geldik herşeyi seçer oldu ah yese artık zorla vercem az faha
-Reklam-
+1 oy
tarafından
ateş ve kusma da eşlik ediyorsa derhal acile gidin kızım da öyleydi rota virüsü kapmış 
tarafından
doktor salgın var demişti
(3,102 puan) tarafından
Canım biz bir kere atlattık rota virüs bizimkisi sadece şuan ishal
tarafından
anladım canm dikkat et dedigm gibi salgın var demsiti doktor  havuç seviyorsa o da ishali durduruyor diye biliyorm
0 oy
tarafından
Reflor sase ver canim yarım paket
(3,102 puan) tarafından
Yarın alayım eczaneden canım geçmezse
tarafından
Anında keser canım
(3,102 puan) tarafından
Keşke aldirsaydim esime bugün kızıma kan ilacı aldırır ken yarina nasip artık hiç böyle olmamıştik ya belkide hava değişimi böyle yapti
tarafından
Geçmiş olsun canim
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Canım benım kızda 19 aylık günde 5 defa ishal oluo

Bugın gittik hastaneye

İlaç yazdırdı ama kızım içince kusuyor

Nasıl ileşecek bilmıom 
(3,102 puan) tarafından
Bence salgın var canım bu ara
tarafından
Evet bızım burada da baya salgın var
(3,102 puan) tarafından
Benim gorumcenin ogluda ishal mis oda aynı dun olmuş
0 oy
tarafından
Ya oğlunun kullanılmış bezini bir kız bebeğe nasıl takabilir iğrenç yaa yemin ederimm . Kız çocuğu enfeksiyona daha yatkın ne iğrençlik bu ya belkide mikrop kaptı 
(3,102 puan) tarafından
İstahida kapandı işte bende zorla vermeye çalıştım haşlanmış patates koy yerindeyiz kaynanamgilde meyve almazki pazardan bol bol domates salatalık yarın ilçeden manav bulabilirsem alayım küçük yer burasi
tarafından
Ah Allah'ım ya sıvı şeyler yedir hep sen canım sıvı kaybediyor vücudu susuz kalmasın ya
(3,102 puan) tarafından
Suyu çok veriyorum canım olabildigince içim hiç rahat değil zaten sinirden catliyorum sabahtan beri dua ette bacım biran önce kendi evime yerlesiyim çocuğumu mahvettiler
tarafından
İnşallah canım inşallah rabbim yardım etsin size ya inslah cocugun da da kötü birşey çıkmaz geçer hemencecik
(3,102 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol♥️
0 oy
(2,199 puan) tarafından
TV de gösterdi mevsimsel salgın varmış üç gündür bende aynıyım Bi doktora götür bence serum la toparlar 
(3,102 puan) tarafından
Yarımada geçmezse goturcem canım büyük ihtimal ya slgin yada hava degisikligi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,393 soru

24,182,681 cevap

336,409 kullanıcı

...