0 oy
1,454 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu kararı nasıl verdiniz ? en zorlandığınız durum nedir ben açık bir bayanım misal ve güzel gözükmek benim için önemli ve varolmam için yüzümün gözükmesi gerektiğine inanıyorum diğer şekil sanki toplumdan soyutlanır gibi oluyorum yani benim hislerim böyle misal sizinki nasıl

27 Cevaplar

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Carsafliyim 5 yıl olacak ama direk çarşafa girmedim ilkokul 6.sinifta kapandım kendi isteğimle liseden sonra pardesu giydim pardesulerim renklidir pardesuyu bıraktım feraceye başladım sadece siyah ve bol üzerine renkli eşarp daha sonra renkli esarbi da bıraktım onuda sade siyah taktım sonra çarşafa girmeye karar verdim ama aklımda asla çarşaf giymek yoktu çarşafa başladıktan sonra bi yerde bi yazı okudum kapandıkça kapanasi gelir insanın açıldıkça açılasi diye tam beni anlatan bir sözdü şuan yüzüm ve ellerim açık pantolon hayatımın hiçbir döneminde giymedim tamamen istemen lazım yoksa sonradan dışarıdan çirkin görünüyorum etrafimdakiler bana tuhaf bakıyor kendimi mutsuz ediyorum gibi düşünüp çıkaran çok kişi tanıdım 
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Tesettür özgürlüktür bence :)) ne giyecem hangi başörtüyü takacam falan falan diye düşünmeden giyiyorum feracemi yapıyorum büyük siyah başörtümü oh miss benden rahatı yok :)
0 oy
tarafından
Ben Çarşaflı değilim tesettürlüyüm çok isterim bir gün Rabbim in emrini layıkıyla yerine getirmeyi. 
0 oy
(53,954 puan) tarafından
Açık biri olarak daldim posta. Carsaf degilde normal tesettür olurdu benim tercihim. Kapanmak dikkat cekmemek icindir carsaf bu devirde cok dikkat cekiyo
0 oy
tarafından
Bende senin gibiyim tesettur görünce içim daralıyor acik giyerim ve herzaman güzel sık olmak isterim 
tarafından
Soran kişi de çarşaflı olan hanımlara sormuş ama niye atlıyorlarsa
tarafından
Ya siz niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz ki sonuçta günahı sevabı bana
tarafından
Çarşafı giyen biziz sen hakkında niye yorum yapıyorsun o zaman görünce içim daralıyor diye
tarafından
Kız ne diyelim şimdi biz sana vallahi bile bile yaptığınızı düşünüyorum ya biz de suse puse tapan kadın olarak bakmaktan haya ettiğim kadınları görünce rahatsız oluyoruz ama bunu söyleyip prtaligi karıştırıyor muyuz. Hem sen Allahin emri hakkında böyle konuşursan sirke giriyorsun bak tercih etmiyorum bile demiyorsun içim daralıyor diye kere ediyorsun neyse biz konuşunca gerici bilmem ne oluyoruz kendi görüşün tamam ama böyle aşağılayıcı ithamlarda bulunmayın lütfen ya
(25,181 puan) tarafından
Canım ben sana tepki olsun diye demedim tavsiye verdim sadece nacizane. Ama dogru diyosun günahı sevabı sana oluyor, keşke günah bu kadar basitleştirilmese, zira bedeli agır.
0 oy
(519 puan) tarafından
Allah sana da nasip etsin diyorum başka bir şey demiyorum giyen birisi olarak söylüyorum çünkü çarşafı şerifi giymeyen tadını rahatlığini ve ne kadar korunaklı olduğunu bilemez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 584 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.
16 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sarioglusumm (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 613 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,259 soru

24,096,104 cevap

332,092 kullanıcı

...