0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya bu çarşaf takımları neden bu kadar pahalı ya çarşaf giyen hanımlar nereden ne kadara alıyorsunuz 300 den 500 den aşağı takım yok bu nasıl iş =//

3 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Nasıl bişey istiyorsun bilmiyorum bi süredir kendim kumaş alıp dikiyorum ben. İnstagramda peceebutik var orda afgan çarşafları başka çarşaflarda var ama sultanbaş etek ve üst birleşik olanlardan dikiyor mu bilmiyorum
tarafından
Tek parça giyemem herhalde aslında normalde çarşaflı değilim ama bi niyet ettim eşime de açmadım henüz konuyu ne der bilmiyorum ama içimden bir ses sürekli çarşafa girmemi söylüyor =/ bu gün bi bakayım dedim şok oldum fiyatlara inanalar gönlünce tesettüre dahi giremiyor
(1,169 puan) tarafından
Evet haklısın ama gerçekten kumaş fiyatları çok yüksek bide dikme emeği için alıyorlar kloş falan olunca çok fazla kumaş gidiyor tabi yinede o kadar pahalı olmasa daha iyi. Dediğim sayfayı incele 2 parça olarak dikiyor genelde fiyatları da diğerlerine göre uygun ve dikimi çok güzel tavsiye ederim
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bir bakayım ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çarşaf kumaşları çok pahalı çünkü. Ben en son 160 tl miydi kumaş aldim arkadaşım dikmişti öylesine. Cevremde diken insanlar var 3 senedir aynı çarşafı kullanıyorum dikkatli kullanıyorum pahali olduğu için 
tarafından
Olmazsa bende kumas alip kendim dikmeyi deneyecegim babamda makine vardi dikili takimlar gercrkten asiri pahali ya =/
tarafından
Dikimi zor biraz ama dikiş bilgin varsa yaparsin
0 oy
tarafından
2 yil once 220ye almistim evet cok pahali daha pahalisida vardi butceme gore olani aldim cnm ben istanbuldan almistim o zmn
tarafından
Bende musait bir zamanda hac malzemeleri falan satan yerlere bir bakayım canım olmazsa kumaş alıp kendim dikmeyi deneyecem =/
tarafından
Etegi neysede ustu biraz zahmetli olur cnm yinede sen bilirsin
Hayirdir insaallah carsaf migiyeceksin canim:))
tarafından
Öyle bir niyetim var aslında ama eşimle daha konuyu konuşmadım ") bir iki rüya gördüm kapanirkende bu şekilde kapanmistim bir rüya sonrası şimdi gördüğüm ruyalarida buna yordum aslında ama birazda korkmuyor değilim ailemde çok kapalı var ama çarşaf giyen hiç kimse yok bende çoğunlukla ferace giyerim eşarbımi dökümlü göğsümü kapatacak şekilde bağlarım falan ama bilmiyorum bakalım bana da nasip olacak mı ")
tarafından
İnsallah cnm Allah en hayirlisini nasip etsin insallah
tarafından
Amin inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,527 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 620 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy