0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Kizim 18 aylik  1 hafta oncesine kadar en azindan kahvaltisini yapıyordu  bir öğün  yemek yiyordu. 

Ama hir haftadir agzina lokma koymuyor . En sevdifi şeyleri bile yemiyor.

Yedikleri zeytin top  peynir kuru üzüm  fistik ve muz. Bütün  gun bunlari yemek istiyor yese bile.

Azi dislerden biri patlamis ama baska cikan yok. Cok uzuluyorum ya

6 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Aha benim gibi olan bir ana . Üzülme canım onun canı yanıyordur iştahı kesilmiştir bende cok üzülüyordum zorla yediriyordum bu defa kusuyordu . Kendi haline birak biraz neyi seviyorsa ver eline onu yesin
(1,776 puan) tarafından
Ya görünürde sadece bi azı  disin ucu var . Agzi acisa fistik falan nasil yiyor. Aklim almiyor
(88 puan) tarafından
Kuzum azı dişleri en zor çıkan ve cok ağrı yapan dişlermiş.  Sert şeyler yiyorsa dişleri ağrıyordur bizimki her diş çıkaracağı zaman sivas  kangalı gibi bizi eşyaları ısırırdı :))
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından

• Benin kızda son 1 aydır ağzına lokma koymuyor. Valla yemek yedirdcem diye girmediğim hal kalmadı nolacaksa böyle :ermm:
(1,776 puan) tarafından
Bende sevdigi seyleri önüne  koyup  yemesine tesvik etmeye çalışıyorum.  Benim verdigim ne olursa olsun agzini acmiyor. Bi gecede gitti istahi ya
0 oy
(2,063 puan) tarafından
benkm üzülme canimm kafana takma  benim kziimda yemiyor zorlamiom  artik  yoksa elimden  kaza cikciak o dercede sinirleniyorum..
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Sadece dış dönemi gidiyo iştahı sonrası duzeliyo
0 oy
(54,121 puan) tarafından
Disleri mi.cikiyo acaba
0 oy
(163,460 puan) tarafından
haah o azi disleri mahvediyo mutlaka sis olan vardir ondan yemiyodur
(1,776 puan) tarafından
Bizim yeni cikmaya basladi azi dislerimiz. Öbürleri  cikarken biraz azaliyodu ama bu denli kesilmemisti. Aç  yemek haric her seyi yiyor ama yemege gelince kiyamet kopuyor

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 286 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
22 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,903 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 831 göst.
+1 oy
1 cevap 81 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,936 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,872 cevap

334,446 kullanıcı

...