0 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, ben sohbet kısmına yeni katıldım sırf bunu yazmak için. Bugün kontrolüm vardı gittim doktor moralimi çok bozdu. Birkaç soru sordum hemen hemen herkesin sorduğu sorulardandı mesela sola yatınca belim fln ağrıyor sağa veya sırtüstü yatsam olur mu diye sordum sonra alerjim var çok hapşuruyorum bazen karnıma ağrı yapıyor alerji tedavisi olabilir miyim diye sordum mesela bir de başka doktor plasenta anterior yani önde dedi bu bebek hareketlerini hissetmeme engel olur mu dedim ve mantar için ilaç kullanmıştım sarı akıntım geçmedi devam ediyor ve ara ara çamaşırımı ıslatacak kadar sulu akıntım oluyor onu söyledim bu kadar yani üç dört tane soru sordum, gayet normal sorular ama doktor sen çok evhamlısın enerjin düşük işte tadını çıkar bu dönemlerin fln dedi zaten çok rahat umursamaz bi doktor ben bunları söylerken karşımda telefon kurcalıyordu bir de beni suçladı böyle. Zaten adama bir şey sormaya bilr çekiniyorum çekinerek soruyorum onda da böyle yapıyor inanın çok sinirlendim doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce de sorularım fazla evhamlı ve saçma mı? 

13 Cevaplar

+2 oy
(7,617 puan) tarafından
Fazlasiyla evhamlisin evet
tarafından
Ay evet cımbızla alıyrsn agzından bende o doktoru takip ettim.. Bnm doktorum ıyıydı 2.gebelıkte
(7,617 puan) tarafından
Istanbulda olsaydim bu adama ya da eşine giderdim sağolsun bütün sorularima cevap oldu
(182 puan) tarafından
Mantar için tahlil fln yapmadı bu arada ve düz yatmayın diyorlar ben yine de sorup emin olmak istedim neden aklımda soru işareti kalsın ki. Sadece ultrasona girip çikmak için mi veriyoruz o kadar muayene ücretini tabi ki birkaç soru sorucam. Anterior ile ilgili olarak da kötü birşey olmadıgını biliyordum sadece benim doktorum bana bunu daha önce hiç söylenediği için gerçekten öyle mi diye ona da sormak istedim.
(7,617 puan) tarafından
Özel e de gitsen devlete de gitsen dr insan evladı degilse senin heyecanını anlamaz onun icin önemli değil ilk  gebelik ikinci gebelik
Ilgincler
(182 puan) tarafından
Öyle sanırım
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Hayır normal sorular kesinlikle doktoru degistir onu da sikayet et.
(182 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(163,510 puan) tarafından
dr hakli gibi       
(182 puan) tarafından
Neden hangi sorum gereksiz ve sacma sizce ki böyle bir tavri hakettiğimi düşündünüz?
(163,510 puan) tarafından
baska bi dr dedigini gittiginiz dr soylerseniz dr oyle bi yorum yapar kuzenimde dr benim az cok anlatir gelen hastalari bu sekilde bana su dr bu yorumu yapti diyene eee o zaman onla yola devam et dedigi oluyo
(182 puan) tarafından
Başka doktora test için gittim ve kendi özeldeki doktoruma da daha önce sormuştum testleri vs devlette yaptirabilir miyim diye o da evet demişti. Bu nedenle rahatça söyledim detayli ultrason zamanım yaklaşıyor ve o bölümden randevu alabilmek için sistemden açtırmak gerekiyirmuş ven de sistemi açsinlar diye gittim sadece ama gitmişken muayene de etti etme mi desydim. Bilirsiniz ki özellerde bu tür şeyler çok pahalı ve doktoruma da söyledim devlette yaptırmak istediğimi zaten.
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin ben dogumumu Ankara eğitim araştırma da yaptım aklima her geldiginde dua ediyorum onlara sorularin normal ama doktor normal degilmis.
(182 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim gerçekten insanin hamileyken sorabilecegi ve soru cevap kısmında da sikça gördüğüm sorulardan ve böyle bir tepkiye şaşırdım tele ben soru sorarken telefon kurcalaması ayrı bir saçmalıktı. İlk gebeliğim zaten birşey bilmiyorum sorucam ki öğreneyim doktor da bunun için var ama o beni suçladı bu da moralimi bozdu inan çocuğumu gördüğüme bile sevinemedim.
0 oy
(817 puan) tarafından
Cok normal annesın tabıkı evham yapcam o bıldı ııcn basıt gelıyo kusura bakmasınlar bız bılmedımız ıcın saglıgıöızdan endıseliyiz burunları kaf dagında sanarsın dunyayı kurtarıyor sen bıran once doktorunu degiştir adam gibi senle ıletişim kurna bırını bul sorularına cevap almayı geç senınle guzelce konusup dogru yolu gösterip rahatlatmaıs gerek. Allah yardımcımz olsun bu konuda bende cok cektım kapının agzında ayak üstü cevap verip yolladıgını bılırım
(182 puan) tarafından
Malesef öyleler ya tek tek doktor gezicem bu gidişle
(817 puan) tarafından
Valla 7aya kadar gezdım desem:)
(182 puan) tarafından
:( keşke zorunda kalmasak
(817 puan) tarafından
Ah keşke canm ama malesef her ınsan bır olmuyor sonrakı bulfugum cok iyidi Allah razı olsun herseyıme cevap verırdı rahat rahat resmen sohbet ederek konusuyorduk hatta bu bebegımın gelişimini bile etkıledi daha fazla kılo almaya basladı önerılerı tavsıyelerı sayesınde inşallah sende bulursun Allah gönlüne göre versin
(182 puan) tarafından
Ay insallah siz hangi şehirdesiniz o doktor kimdi
0 oy
tarafından

Kesinlikle doktorunu değiştr 

İlgisz bir doktor belli
(182 puan) tarafından
Öyle malesef
0 oy
(264 puan) tarafından
Yanii sorduğun sorulari çoğu hamile yaşamıştır bende ama aklıma dahi gelmedi sormak çünkü böyle şeylere cevap vermezler zaten 
(182 puan) tarafından
Cok saçma ama biz nasıl öğreneçegiz hem internetteki bilgilere güvenmeyin derler hem de cevaplamazlar tuhaflar
0 oy
tarafından
3 hamilelik geçirdim o kadar soru sormadım :-D
(182 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
tarafından
Doktorlarin geneli boyle ya sordugun sorular normal telaş edilmeyecek seyler fakat onlara gore oyle sen sonucta cevabini bilmedigin sorular bilsen zaten sormassin hastasin sonucta doktorda hergun hergun artik ayni standart bilindik sorular olunca  olunca gülüp geciyorlar halbuki hastasini rahatlatmasi ve endise edilcek veya sorun yaratacak birsey olmadigini soyleyebilir onlar artik hergun ayni sorulari duyunca cevapta vermek istemiyorlar nasil olsa ortada tedavi gerektirecek birsey yok diyip cvp vermemeyi yada gülüp gecmeyi tercih ediyorlar cok yanlis 
(182 puan) tarafından
Aynen öyle mesela daha önce su gibi bir akıntı yaşamadim ben ve çocuğun suyu mu diye düşündum ama o umursamadi bile
tarafından
Valla parasini veriyorsam ve o doktoru sectiysem kimsede kusura bakmasin bosuna mi maas aliyorlar gorevleri bu doktorda hastada durmasi gerektigi yeri bildigi surece sorun yok merak ettigim ve cevabini bilmedigim de ne varsa sorarim buda hasta haklaridir
(182 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Doktor da haklı sen de. 

Hangi doktor olursa olsun onun yerine doktorculuk yaparsan egosunu şap diye yersin.

Az ve öz soru sormak gerek.

Sorularını ard arda değil de sırf doktora sorman gerekenleri aralıklarla sorman lazım.

Ayrıca bazi Doktorlar evet çok egoist bencil ukala olabiliyolar.
(182 puan) tarafından
Gerçekten 3, 4 soru fazla mı yani tuhaf siz soru sormadan mı cikiyorsunuz muayeneden?
tarafından
Ben de soruyorum ama nette ogrenebilecegim soruları değil. Direkt doktorun cevaplayacagi soruları. Burada sizin doktor da kibirli davranmış.
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Yok canım  bende öyleyim sağlık ocağına bile gidiyim elli tane şey sorarım bunun cahillikle falanda ilgisi yok akıl akıldan üstündür farklı görüşler duymak isterim çoğu zaman mesela bilgiler vs sen doğrusun ama doktorda doğru heralde en kaprisli meslek doktorluk bisey soruyorsun havalara giriyorlar bi suratlar bi cevaplar yani oda kendine göre haklı ne desin seni yatistirmaya  calisiyo bosver sen sormaya devam et :)
(182 puan) tarafından
Öyledir heralde ama ona artik gideceğimi sanmıyorum ya karşimda tel kurcalamasi bile bunun icin yeterli bence kaale almiyor insani
(1,208 puan) tarafından
Aynen degistur doktorunu baktın başkasıda  aynısını yaoiyo aldırış etme sor yinede nolmus sanki
(182 puan) tarafından
Sagol canım bir bakayım doktor tavsiyesi için de soru açacağım belki kolaylık olur
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Valla canım evhamlı değilsin Dr değiştir deri ben bu soruların 10 katını sordum hepsini cevapladı doktorum zaten acemiyiz bişy olmasın diye uğraşıyoruz emeklerimiz için hem ben özele de gittim vitamin ilaçlarını daha kapsamlı vermişti doğumumu devlette yaptım inşallah yavrunu sağsalim kucağına alırsın Allah'a emanet ol 
(182 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim gerçekten artik soru sormaya çekiniyorum birşey olsa demeye korucam ve belki de önemli biseyi atlamış olucam çünku insan doktoruna rahatça birşeyler söyleyebilmeli bence. Ben de çok korktuğum için fln sormuyorum bunları sadece aklımda soru işareti kalmasını sevmem bu yüzden. Neyse değiştiricem sanırım.
0 oy
(1,571 puan) tarafından

Keendin sorup teşhisini kendin bırakmışsın doktora bisey bırakmamış sin ki :D

(182 puan) tarafından
Ne teşhis koymuşum allah aşkına ya boş yorum yapmayın. Beni rahatsız eden şeyleri söyledim işte doktora ve bir de başka doktorun dediği birşeyi gerçekten öyle mi diye sordum yani bunlarda ne teşhis var acaba? Ben bilmiyorum söyleyin de öğreneyim neymiş o teşhis eddiğim hastaliğin adi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,215 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Merve2028 (510 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 512 göst.
31 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 465 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,167 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,886 soru

24,161,101 cevap

335,376 kullanıcı

...