Merhaba hanımlar, ben sohbet kısmına yeni katıldım sırf bunu yazmak için. Bugün kontrolüm vardı gittim doktor moralimi çok bozdu. Birkaç soru sordum hemen hemen herkesin sorduğu sorulardandı mesela sola yatınca belim fln ağrıyor sağa veya sırtüstü yatsam olur mu diye sordum sonra alerjim var çok hapşuruyorum bazen karnıma ağrı yapıyor alerji tedavisi olabilir miyim diye sordum mesela bir de başka doktor plasenta anterior yani önde dedi bu bebek hareketlerini hissetmeme engel olur mu dedim ve mantar için ilaç kullanmıştım sarı akıntım geçmedi devam ediyor ve ara ara çamaşırımı ıslatacak kadar sulu akıntım oluyor onu söyledim bu kadar yani üç dört tane soru sordum, gayet normal sorular ama doktor sen çok evhamlısın enerjin düşük işte tadını çıkar bu dönemlerin fln dedi zaten çok rahat umursamaz bi doktor ben bunları söylerken karşımda telefon kurcalıyordu bir de beni suçladı böyle. Zaten adama bir şey sormaya bilr çekiniyorum çekinerek soruyorum onda da böyle yapıyor inanın çok sinirlendim doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce de sorularım fazla evhamlı ve saçma mı?