0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
2 kızım var biri 2 yaşında diğer 9 aylık. Büyük kız gece hiç kalkmazdı en azından o düzene girdi diye sevinirdim ama artık her gece mutlaka 1 kere uyanıyor. Küçük kızım gecede 10-15 kere (abartmıyorum) eşim polis ne gecesi var ne gündüzü ne izni ne bişey. Sürekli evdeyim bir döngü içinde. Annemler ablamlar sık sık gelir kalır gider çok şükür tek tesellim o. Bakıyorum herkes geziyor tozuyor 3.5 yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Ama gel gör ki bende bir tükenmişlik iki aydır diyim size sürekli yüzüm asık her şeyi dert ediyorum kendime. Mutsuzum hayatımdan çok yük var omzumda sanki oysa çocuklarımı büyütüyorum olması gereken bu. Ama ben eski günlerimi çok özlüyorum kimse görmeden sürekli ağlıyor üniverte lise yıllarım çalıştığım o güzel yıllar. Evlendim kendimi eve kapattım sanki çocuklara hazır değildim ama rabm nasip etti verdi layığıyla bakmaya çalışıyorum stresimi de asla onlara yansıtmam hakkım yok çünkü buna. Nasıl bu psikolojiden çıkarım napmam lazım sizce

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendine vakit ayırman lazım canım seni çok iyi anlıyorum.
(758 puan) tarafından
Ayıramıyorum canım maalesef
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Hep bu şekilde ilerlemicek bi bakmışsın çocuklar buyumuş bile ileriyi düşün hem ne güzel iki kızın var sana arkadaş olucaklar bol bol gezersiniz ilerde analı kızlı bugünleride bişekilde atlatican canim hep eve kapalı yaşamicaksin inan 1 sene daha zorluk cekersin o kadar
(758 puan) tarafından
Evet canım eminim ama toparlayamıyorum kendimi
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Çok güzel anlatmışsın annen ve kardeşin geldiği zaman eşinle gezmeye git kendinize zmn ayırın  dualar et Rabbim ne güzel iki evlat vermiş vlat hasretiyle yanıp tutuşanlar var çok zor bakmak ama Bi gülüşüne değer ben tam 4 yıl bekledim çok şükür bizede nasip oldu gündüzleri uyumaya çalış bebekler uyuyunca yarım saat olsada biraz dinlenirsin
(758 puan) tarafından
Canım öyle bir huyum var ki kurur gider inşallah evde hiç bir işim olmasın her yer tertemiz olsun yine bir şey bulurum da uyuyamam
(1,667 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun hayırlı geceler...
(758 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bende senin gibiyim iki kızım var biri 4 yaşında diğeri 8 aylık büyüğü gece iki defa kalkar en az her kalktığında çığlığı başar küçüğü desem 10 dakika da bir kalkar ve bir Saniye bile susmadan ağlar dün gece artık sinir krizi geçiriyordum inanirmisin havalar soğuduğundan beridir kaç ay oldu hala dışarı çıktığım yok hadi buna da razıyım küçük kiİm sürekli hasta sürekli...haline şükret miyordum hep stresliydim şimdi diyorum Allah'ım bana sağlığımı geri ver ben razıyım çocuklarım varsın hiç uyumasin hiç durmasin yeterki ben iyi olayım gücüm kuvvetim geri gelsin onlara bakayım kalbimde sorun çıktı sürekli ağrıyor operasyon geçirmem lazım ama sürekli erteliyorum çocuklarm için haline şükret
(758 puan) tarafından
Çok şükür tabi canım sürekli şükrederim var olan ve olmayanlar için. Sana da çok çok geçmiş olsun. 4 yaşındaki bir çocuk gece neden kalkar ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 319 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde diziden kurgu (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 973 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 544 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,542 soru

24,060,062 cevap

330,111 kullanıcı

...